8Hours Foundation – EHrT

Wat is 8Hours Foundation (EHrT)?

Onlangs begon ik meer informatie over NFT’s (niet-vervangbare tokens) te delen. De kans is groot dat je onlangs meer over NFT’s gehoord hebt. Hoewel ik vooral veel lees over NFT’s op het Ethereum-netwerk, wil ik je vandaag graag kennis laten maken met een project dat het VeChainThor-blockchain gebruikt en ’s werelds eerste blockchain-compatibele tabletop-gameconsole bouwt. Ik heb het over 8Hours Foundation. Hun partners hebben spellen uitgebracht waar je zeker eerder van hebt gehoord, en ze hebben al een hele wereld van NFT’s gecreëerd die tot leven zijn gekomen en zijn omarmd door een grote, snelgroeiende en actieve community.

Dit is waarschijnlijk het meest unieke NFT-project dat ik tot nu toe heb gezien!

Als je zelf je onderzoek wilt doen, bekijk dan de white paper.

We nemen deze coin onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Visie

Ik deel de visie van 8Hours Foundation. Veel mensen brengen hun dagen door in een digitale wereld, en dat heeft in de afgelopen vijftig jaar voor een verdubbeling van eenzaamheid gezorgd. Dit moet veranderen. Het is een ambitieus doel, en het is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar 8Hours heeft ontdekt dat 8 uur per week sociale interactie een enorm verschil kan maken.

Ze verbinden digitale games en fysiek speelgoed met elkaar om een ​​hele nieuwe wereld mogelijk te maken.

Eight Hours Foundation Futures

Playtable

De stichting introduceerde recent de Playtable. Op deze speeltafel kun je fysieke objecten gebruiken in digitale games. Een goed voorbeeld van hoe dat eruit ziet, is te zien in de onderstaande video. Je hebt misschien gehoord van het spel van een van hun partners genaamd Catan.

Een lijst van alle partners is te vinden op hun website. De Playtable vult echt de kloof tussen bordspellen, videogames, mobiele applicaties en educatieve programma’s.

De game- en speelgoedindustrie is een industrie van miljarden dollars, geciteerd vanuit hun whitepaper: ”De wereldwijde speelgoedindustrie is $ 88,1 miljard, met alleen al de Amerikaanse markt $ 20,1 miljard waard. Met de gemiddelde prijs van speelgoed van $ 10,3, is er een kans om elk jaar 8,81 miljard speelgoed in de digitale wereld te brengen. De wereldwijde videogame-industrie is $ 134,94 miljard waard, terwijl de smart toys industrie naar verwachting $ 9,7 miljard zal bereiken tegen 2025’’.

Algemene info 8Hours Foundation (EHrT)

Naam: 8Hours Foundation (EHRT)

Circulating Supply: 1.920.787.172
Total Supply: 10.000.000.000

Market cap: $53.253.486
Huidige prijs: $0,027725
Volume (24hr): $356.541
Exchanges: Bitmart, Bitrue, Oceanex.

8Hours Foundation Favicon

8Hours Foundation (EHrT) kopen en verkopen

8Hours Foundation (EHRT) kopen en verkopen. 8Hours Foundation, EHRT kan worden gekocht op de volgende exchanges:

Gebruik maken van blockchain technologie

Tijdens het lezen van de white paper kwam ik tot het inzicht dat dit eigenlijk een no-brainer is. Blockchain- en NFT-technologie zorgen voor echte eigendom, draagbaarheid, beveiliging en schaalbaarheid.

De niet-vervangbare tokens (NFT’s) van VeChainThor zorgen ervoor dat digitale activa echt eigendom zijn van de koper. Dit betekent dat ontwikkelaars ze niet uit je bezit kunnen verwijderen als je ze probeert door te verkopen of aan te passen.

Flexibiliteit stelt je in staat je NFT’s te gebruiken op welke manier die je je ook maar kunt voorstellen. Ik hou van het voorbeeld van een World of Warcraft-personage dat wordt gebruikt als een speelstuk in een (digitaal) schaakspel.

Een ander geweldig voorbeeld is hun eigen gemaakte VimWorld. VimWorld noemde hun NFT een ‘VIM’, een slimme NFT die eigendom, gameplay, winst / verlies, meerdere in-game valuta’s en nog veel meer kan volgen.

8Hours Foundation koos ervoor om de VeChainThor-blockchain te gebruiken voor zijn Multi-Party Payment (MPP) en Multi-Task Transactions (MTT) -functies die niet op andere blockchains kunnen worden gebouwd. Dit maakt massale acceptatie door niet-technische mensen mogelijk, doordat de stichting de transacties van gebruikers kan sponsoren. Dit betekent dat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het hebben van gaskosten in hun portemonnee. Op die manier kan het gezin hun games spelen terwijl hun gasgeld nog wordt betaald.

Voor meer informatie over de technische kant van dingen, raad ik je aan hun white paper te lezen.

VimWorld

VimWorld

Zoals gezegd heeft de stichting naast de Playtable ook VimWorld ontworpen! Ik heb deze pas recent ontdekt en ben begonnen met het verzamelen van mijn eerste paar VIM’s.

VIM’s zijn veel meer dan alleen een standaard NFT. In feite zijn ze een spelstuk, een verzamelobject en een inkomstenbron! Dat klopt, je hebt daar je eigen soort ‘DeFi’. Mijn plan is om in de nabije toekomst nog een apart rapport over VimWorld te schrijven, waarin ik dit veel verder zal toelichten.

Door je VIM’s op te schalen naar de hoogste niveaus, ontvang je elke twee weken beloningen. Deze beloningen zijn afkomstig van de inkomsten die worden gegenereerd door de verkoop van andere VIM’s.

Vim Tier Levels

VIMS

Ik begon ze te verzamelen vanwege hun community, interessante roadmap en karaktereigenschappen. VIM’s zijn er in verschillende series en karakters, van elk wordt een beperkt aantal gemaakt. Dit resulteert erin dat gebruikers een verzameling unieke VIM’s starten. Het is momenteel mogelijk om je VIM’s te verhogen door ze EHrT te geven. Deze tokens gaan niet verloren, je VIM gebruikt ze in feite als een spaarvarken terwijl ze hun niveau verhogen. Door dit te doen, kun je zeldzame schatten en beloningen ontgrendelen.

Ze bevinden zich momenteel in een vroeg stadium van hun roadmap. Het zal echter binnenkort mogelijk zijn om ze op een echte marktplaats te verhandelen (in plaats van OTC-kanalen) en ze in gevechten te gebruiken! De volledige whitepaper van VimWorld

Hun community telt duizenden mensen van over de hele wereld, is buitengewoon actief en groeit elke dag. Gisteren is er een nieuwe VIM uitgebracht (Sha Wujing). Er waren er maar 300 te koop in de dispenser en ze waren allemaal binnen 30 seconden uitverkocht!

Hier is mijn huidige collectie tot nu toe:

VimWorld voorbeeld Vims

EHRT Token

EHRT Token ecosysteem

De EHrT-token is waar het nog interessanter wordt! Eight Hour Tokens (EHrT) is de utility-token dat binnen hun complete ecosysteem wordt gebruikt. EHrT kan worden uitgegeven, ingezet en/of geburned voor:

  • Fysieke objecten koppelen aan digitale tegenhangers via NFT’s. Een digitale identiteit voor hen creëren.
  • Ze kunnen door ontwikkelaars worden uitgegeven om hun eigen in-game digitale valuta te creëren.
  • Tokenhouders kunnen ze inzetten voor verschillende beurzen van projecten die lid worden van het platform, ze gebruiken om te stemmen voor nieuwe projecten voor 8Hours of ze aan andere communityleden geven.
  • Speelgoedfabrikanten kunnen EHrT tijdens het fabricageproces gebruiken om digitale records van het speelgoed te maken.
  • Ze kunnen worden gebruikt om colored tokens te maken (nu treasures genoemd). Deze gekleurde tokens kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt als in-game credits, licentiebewijs of zeldzaamheidsbewijs. Kortom, gekleurde tokens bestaan binnen de VIM en kunnen alleen worden gemaakt door de ontwikkelaar van de AAC. Elke VIP-180-token kan ook worden opgeslagen in een AAC.Voorbeeld van een use-case uit de white paper: ‘’ Het speelgoed van fabrikant A verkoopt misschien niet goed, dus A laadt ze allemaal met $ 5 aan VeThor. Nu kan het speelgoed functioneren als cadeaubon met een meer inwisselbare waarde dan de verkoopprijs, waardoor de juiste prikkels worden gecreëerd om te verkopen en de voorraadomzet te vergroten. Een ander voorbeeld is een game-ontwikkelaar die $ 20 van zijn eigen VIP-180-tokens aanbiedt aan de eerste 1000 spelers die de tutorial van hun nieuwe game hebben voltooid. ‘
  • Om ervoor te zorgen dat ontwikkelaars toegang hebben tot tokens, is een deel van de tokens specifiek voor ontwikkelaars toegewezen. Op die manier wordt de utility van de token beveiligd. Ontwikkelaars kunnen deze EHrT-tokens met fiat kopen in de EHrT Exchange Service Pool.

Meer details over de token distributie en tokenomics kunnen gevonden worden in de white paper.

Team en de adviseurs

Het team is gevestigd in de San Francisco Bay Area (Californië, VS). In het team zitten leden met een lange geschiedenis met startups, gaming en / of (blockchain) technologie.

Een volledig overzicht van alle 8 team leden is te vinden in de whitepaper.

8Hours Foundation team

Adviseurs

Tot hun adviseurs behoren zeer bekende en succesvolle mensen in de game-industrie. Dit zijn echter niet alle adviseurs! De stichting verwelkomde ook Ray Hatoyoma, ex-Pokémon-adviseur, ex-Hello Kitty CEO en directeur van LINE en Mitsubishi, en Michael Katz, voormalig marketingdirecteur van Mattel, president van Atari Video Game Division en president van SEGA USA.

8Hours Foundation Adviseurs

Wat vind ik van 8Hour Foundation & VimWorld?

Zoals gezegd heb ik pas onlangs kennis gemaakt met 8Hour Foundation. Na enige tijd in hun communitykanalen te hebben doorgebracht en door de white paper, roadmap en website te hebben gebladerd, kwam ik tot de conclusie dat ik hier enorme potentieel zie. Er is nog veel meer om over te schrijven, maar ik wilde het leesbaar houden voor iedereen.

Persoonlijk ben ik op dit moment meer geïnteresseerd in het kopen en houden van VIM’s dan EHrT. VIM’s hebben de neiging om hun waarde in EHrT te behouden, terwijl de zeldzamere in waarde stijgen naarmate de tijd verstrijkt. Voor mij voelt dit als een leukere en betere ‘investering’ dan simpelweg EHrT vasthouden. EHrT heeft sinds juli een continue opwaartse trend gekend en het is op dit moment moeilijk om te speculeren over de potentiële marktetcap en token prijs. Daarom zou ik willen delen dat als je denkt dat deze industrie (NFT’s + Gaming) zal groeien, dit waarschijnlijk een goede token is om aan je portfolio toe te voegen.

EHrT zal in de toekomst meer use-cases zien, meer partners / games worden toegevoegd en EHrT wordt in het hele ecosysteem gebruikt. Dit betekent VimWorld, Playtable en wat er nog meer komt. Als ik naar hun huidige partners kijk, zie ik dat er al veel potentieel is. Zoals altijd, doe ook je eigen onderzoek naar dit project voor je een besluit maakt.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Over ons Marco

Door Marco van den Heuvel

Het bericht 8Hours Foundation – EHrT verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie