Bakkt CEO Kelly Loeffler wordt de volgende Amerikaanse senator van Georgia

Kelly Loeffler, CEO van Bakkt, het nieuwe handelsplatform voor fysieke bitcoin (BTC) futurescontracten, zal naar verluidt plaatsnemen in het Amerikaanse Senaat. Dat meldt The Atlanta Journal-Constitution op 29 november.

Volgens de publicatie is er een grote kans dat Loeffler gevraagd zal worden om de Republikeinse Senator van Georgia, Johnny Isakson, te vervangen. Isakson heeft aangekondigd dat hij 31 december zijn positie zal verlaten om gezondheidsproblemen.

Isakson was herkozen in 2016 om plaats te nemen tot 2022, maar hij stapt dus al op 31 december op. Hij mag zelf een vervanging kiezen die mag plaatsnemen tot de speciale verkiezingen in november 2020. Het nieuws is vooralsnog niet bevestigd, naar verluidt zal de gouverneur van Georgia, Brian Kemp, de benoeming volgende week aankondigen.

Kelly Loeffler, Republikein, is tevens de vrouw van Jeffrey Sprecher, de CEO van de Intercontinental Exchange (ICE) waar beide Bakkt als de New York Stock Exchange (NYSE) onder vallen. Ze is ook mede-eigenaar van het vrouwen basketbalteam van Georgia: de Atlanta Dream. Het is nog onbekend wie haar positie bij Bakkt zal overnemen.

Het handelsniveau op Bakkt bereikte onlangs opnieuw een all-time high (ATH). De Bakkt Bot meldde dat er op 27 november maar liefst 5.671 contracten waren afgesloten ter waarde van $42,5 miljoen, een stijging van 148% ten opzichte van het vorige record.

Vorige week bevestigde ICE dat het bedrijf een nieuw type bitcoin-futurescontract op Bakkt zal lanceren. Deze wordt met fiatvaluta afgewikkeld in plaats van bitcoin, zulke contracten zijn al beschikbaar op de Chicago Mercantile Exchange (CME).

Waar onze analist David van Ineveld de afgelopen weken nog aangaf niet veel interesse te hebben in het openen van bitcoin long-posities, hij vooral heel voorzichtig was en wachtte op een confirmerende move, heeft hij op dit moment wel interesse. Lees gauw verder in zijn gloednieuwe bitcoin (BTC) koersanalyse! 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

The post Bakkt CEO Kelly Loeffler wordt de volgende Amerikaanse senator van Georgia appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie