coinbase

BAT naar Coinbase pro, met succes zal Coinbase volgen

De in US gevestigde cryptocurrency exchange Coinbase kondigde vrijdag aan dat Coinbase Pro Basic Attention Token (BAT) zal toevoegen.

Na een aantal maanden te hebben gewacht is Coinbase Pro BAT-stortingen aan het  accepteren. Zodra er voldoende liquiditeit is zal het platform mogelijk maken om BAT te kunnen kopen middels USD Coin (USDC). Net als bij andere token-lanceringen voegt Coinbase BAT toe in vier fasen: “transfer only” (wanneer klanten kunnen storten), “post only” (klanten kunnen limietorders plaatsen), “limit only”  en “full trading” (volledige toegang tot handelsservice, inclusief limiet-, markt- en stop orders).

“Als het orderboek van BAT / USDC op geen enkel moment voldoet aan onze beoordeling voor een gezonde en ordentelijke markt, kunnen we de handel opschorten volgens onze handelsregels. Alle andere BAT-orderboeken die we lanceren, zullen ook door dezelfde fasen gaan, “zei Coinbase.

De exchange voegde daaraan toe dat de handel in BAT in de meeste rechtsgebieden beschikbaar zou zijn, met uitzondering van New York. Vermoedelijk vanwege het onduidelijke regelgeving in de staat.

Het Basic Attention-project is een van de weinige opegerichte ICO’s die nu een werkend product heeft. Het token kan worden uitgewisseld tussen uitgevers, adverteerders en gebruikers. Er word gebruik gemaakt van het Ethereum blockchain. Het wordt gebruikt om te betalen voor een verscheidenheid aan advertenties en op aandacht gebaseerde diensten op het BAT-platform.

Het Coinbase listening nieuws van BAT op vrijdag leidde tot een prijsstijging van meer dan 20% tot $ 0,315. De marktkapitalisatie van de token bereikte $ 305 miljoen en positioneerde het als de 30e grootste cryptocurrency op CoinMarketCap.

Stellar en Cardano zullen volgen

Het nieuwe toegevoegde token staat op een lijst met cryptocurrencies waarvan Coinbase  in juli zei dat ze aan het verkennen zijn.  Vorige maand kwam al een eerdere token van de lijst “0x (ZRX)” gelist. Andere tokens op de shortlist voor opname in de portfolio van Coinbase zijn Cardano (ADA), Zcash (ZEC) en Stellar Lumens (XLM), waarbij de laatste wordt gezien als de belangrijkste kanshebber om de volgende aanbieding te worden.