Bitcoin ABC wordt Bitcoin Cash bij CoinMarketCap.

Bitcoin ABC wordt Bitcoin Cash bij CoinMarketCap.

Cryptocurrency-uitwisselingen beginnen BCH-accounts te ontgrendelen. CoinMarketCap vermeldt Bitcoin ABC onder Bitcoin-geldnaam.

Zes dagen zijn verstreken sinds Bitcoin Cash in twee concurrerende ketens is gesplitst. De markt is wel nog steeds verbijsterd over de uitkomsten van deze controversiële harde vork met mogelijk gevolgen voor de hele cryptocurrency-industrie. Nu de hashratio ten einde loopt met Bitcoin ABC als een overduidelijke winnaar, staat er weer een nieuw conflict op het punt van uitbarsting. Grote cryptocurrency-uitwisselingen zijn begonnen met het ontgrendelen van BCH-accounts en het opnieuw starten van handelsservices voor nieuwe munten. Dit gaat goed maar sommige handelsplatforms gebruiken nieuwe tickers voor beide munten. Dit terwijl de anderen BCH-ticker toewijzen aan Bitcoin ABC en beweren dat het een echte opvolger van Bitcoin Cash is.

Lees hier meer over

Het maakt het moeilijker om de marktsituatie en de handelsvolumes voor de munten te schatten. De prijs en de handelsvolumes die worden weergegeven onder Bitcoin Cash-naam op CoinMarketCap verwijzen nu naar Bitcoin ABC. Deze beslissing verontwaardigd veel Bitcoin SV-supporters, die erop gewezen dat veel beurzen duidelijk twee munten opgesomd. De portaladministratie deelt deze mening echter niet.

Hallo, om de huidige markt te weerspiegelen, hebben we onze Bitcoin Cash (BCH) en Bitcoin Cash ABC (BCHABC) lijsten samengevoegd.We hebben geconstateerd dat een meerderheid van beurzen het Bitcoin Cash (BCH) gebruikt om te verwijzen naar de Bitcoin Cash ABC-implementatie. Dank u, “antwoordden ze in hun Twitter-account.

Bitcoin Cash neemt nu de vierde plaats in CoinMarketCap rating en verandert handen bij $ 235,75, het verkrijgen van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur. Ondertussen neemt Bitcoin SV nu de 1733e plaats in en handelt op $ 51,17, een daling van 11% op een dagelijkse basis.