Bitcoin (BTC) eerst naar $8.500 en dan naar $3.000, als we deze analist mogen geloven

Ondanks dat er minder investeringen gedaan werden is de prijs van bitcoin (BTC) de afgelopen twee weken gestegen van $5.200 naar $7.200. Een bekende trader voorspelde de prijsbeweging van bitcoin die het onlangs vanaf $10.500 maakte en nu voorspelt deze analist dat er mogelijk weer een grote beweging aan zit te komen. 

PentarUdi, de bekende trader en technisch analist die in het verleden veel voorspellingen gedaan heeft, voorspelde onlangs dat de prijs van bitcoin in de eerste week van februari zou gaan dalen van $10.500 naar $5.800.

Hij deed zijn voorspelling aan de hand van candle wicks op de grafieken. $10.500 was technisch gezien een lagere low, in het verleden bleek dit een sterke weerstand te zijn dus een drop naar $5.800 was zeer waarschijnlijk. 

Als reactie op PentarUdi’s voorspelling zei Joe007, trader op Bitfinex en bekende whale het volgende:

Er is maar één analist in de wereld die ik echt respecteer, en vandaag, een paar uur geleden kwam hij met deze analyse.

Als gevolg van de het coronavirus en de dalende koersen op de aandelenmarkt blijft bitcoin langer dalen dan verwacht. De daling zette uiteindelijk door tot maar liefst $3.600 op crypto future exchanges. Doordat veel traders hebben geprobeerd om op een laag moment in te stappen is de prijs in korte tijd omhoog gedreven naar $8.500. 

PentarUdi reageerde:

Bitcoin zou van de wekelijkse sma 200 ($5.200) naar de dagelijkse sma 200 ($8.500) moeten stijgen. Mocht dit gebeuren dan breken we uit een bearish patroon. Echter blijft dit hypothetisch gezien mijn vorige voorspellingen.

Hij voegde hier aan toe dat Bitcoin best naar $3.000 zou kunnen zakken door de mogelijk aanstaande recessie. 

Ik heb een bearish target tussen de $1.800 en $2.500. In dat geval is de wekelijkse 200 SMA gebroken en wordt het een weerstand. Het zal veel moeite gaan kosten om dit om te zetten in een support.

Afgelopen maand hebben we kunnen aanschouwen – zo medio maart – dat de koers van bitcoin meeging in de leegstroom van beurzen wereldwijd. Kan bitcoin na deze pullback de rug rechten? Lees verder in de analyse van Michiel!

The post Bitcoin (BTC) eerst naar $8.500 en dan naar $3.000, als we deze analist mogen geloven appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie