Bitcoin (BTC) futures handelsvolume op Bakkt schiet naar all-time high (ATH)

Het dagelijkse handelsvolume van bitcoin (BTC) futurescontracten op Bakkt is plotseling omhooggeschoten en heeft een nieuw all-time high (ATH) gevestigd. Dat kondigt het bedrijf 16 september aan op Twitter:

Bakkt is het institutionele handelsplatform van de Intercontinental Exchange (ICE). Verwachtingen omtrent dit platform waren hooggespannen, ondanks dat de lancering telkens werd uitgesteld. Toen het platform eindelijk lanceerde, rond deze tijd vorig jaar, bleek het handelsvolume echter teleurstellend te zijn.

Bakkt meldt dat het een nieuw record heeft gevestigd met meer dan $200 miljoen aan verhandelde contracten op 15 september, een toename van 36% ten opzichte van het vorige record. De Bakkt Volume Bot (niet geaffilieerd met Bakkt) meldt dat er maar liefst 17.745 contracten zijn verhandeld op 15 september, een toename van 61% ten opzichte van de dag ervoor, al ligt de waarde juist net onder de $200 miljoen.

Ook blockchain-analysebedrijf Skew Markets bevestigt het record. Echter zegt Ecoinometrics, tevens een analysebedrijf, dat het aantal contracten die daadwerkelijk zijn afgesloten voor fysieke afwikkeling in bitcoin, niet groeit. In tegenstelling tot de meeste andere beurzen die bitcoin futures aanbieden, worden de contracten op Bakkt ook daadwerkelijk met bitcoin afgewikkeld.

Het handelsplatform is van plan binnenkort de Bakkt App uit te brengen. Mensen kunnen op de website van Bakkt zich vast aanmelden voor de app.

The post Bitcoin (BTC) futures handelsvolume op Bakkt schiet naar all-time high (ATH) appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie