Bitcoin (BTC) gaat crashen als vaccin coronavirus wordt gevonden? Deze schrijver denkt van wel

Op 15 september plaatste, Robert Kiyosaki, de schrijver van het boek “Rich Dad Poor Dad,” een bericht op Twitter waarin in hij zijn zorgen uitspreekt over het verband tussen bitcoin (BTC) en het vaccin tegen het coronavirus.

Volgens de schrijver is de crash die er volgens hem aan zit te komen wel een perfect moment om meer bitcoin toe te voegen aan het portfolio.

Kiyosaki uitte zijn zorgen over de staat waarin de Amerikaanse economie zich verkeert. Volgens data van U.S National Debt Clock, heeft Amerika nu zo’n $26,7 biljoen schuld die veroorzaakt is door de maatregelen die getroffen moesten worden omtrent het coronavirus. Kiyosaki zegt dat Amerika vrijwel “failliet” is.

Nu de economie in de hele wereld over het algemeen slecht gaat is uitweg naar een safe haven het gesprek van de dag onder investeerders. Ondanks de recente stijging van de Amerikaanse dollar, lijkt de koers vooralsnog naar beneden te gaan. De munt wordt ook niet bijgestaan door de Amerikaanse overheid die geld blijft bijdrukken om de economie overeind te houden.

De zwakte van de Amerikaanse dollar versterkt de positie van goud en bitcoin door een bevestigde omgekeerde correlatie. Dit weegt zwaar mee voor de meeste investeerders. De volatiliteit in de index van de Amerikaanse Dollar zal voorlopig nog wel even zo blijven. De FED komt binnenkort weer met nieuw commentaar omtrent zijn beleid.

The post Bitcoin (BTC) gaat crashen als vaccin coronavirus wordt gevonden? Deze schrijver denkt van wel appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie