Bitcoin (BTC) koers toont weinig actie maar nadert spannend punt, bitcoin SV (BSV) de grootste stijger

Na de duikvlucht die bitcoin (BTC) onder de $9.000 bracht, was het voor wat betreft de bitcoin koers relatief saai. BTC maakte sindsdien geen grote koersschommelingen maar dit kan volgens Crypto Insider Michiel de komende dagen nog wel gebeuren. De altcoins tonen op hun beurt ongeveer dezelfde signalen met een opvallende stijger in de top 10.

Te beginnen met ethereum (ETH). Ook hier was weinig actie te bekennen de afgelopen 24 uur. ETH steeg een kleine 0,6% in waarde en is nu $166,95 waard. Ripple’s XRP (XRP) kon iets harder stijgen en steeg 1,2% in waarde en is nu $0,2353 waard.

De nummer 4, bitcoin cash (BCH), kon wel aardig stijgen en staat 3,3% in de plus. BCH is hiermee nu $342,91 waard. Zijn grote rivaal, bitcoin SV (BSV), zit bitcoin cash nog steeds op de hielen. BSV kon maar liefst 12,3% in waarde stijgen en is nu $302,16 waard.

Dankzij de kleine stijgers hier en daar, steeg de totale marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur met $1 miljard. Daarmee komt de totale waarde van de cryptomarkt uit op $238,4 miljard. De bitcoin dominantie neemt heel iets af en staat nu op 65,9%, waar dit gisteren nog 66,4% was.

Bitcoin (BTC)

De richting van de bitcoin koers was de afgelopen 24 uur over het algemeen horizontaal. Daardoor was er weinig actie te bekennen. Daar kan echter de komende uren mogelijk al verandering in komen. Bitcoin nadert namelijk de support-lijn van een stijgend trendkanaal waar het sinds 2 januari in zit. Op het moment van schrijven is de prijs van bitcoin $8.606 op cryptocurrency-exchange Coinbase.

Hierdoor is het goed om de volgende supportzones in de gaten te houden. Op de kortere termijn kan de koers steun vinden bij $8.400. Maar zoals Michiel gisteren in zijn koersvideo al zei, is het mogelijk dat bitcoin nog een stuk verder daalt.

Door de onveranderde situatie blijft daarom het belangrijkste target de $8.000 en de $7.900, waar de 50-weken Moving Average (MA) zich bevindt. De eerstvolgende weerstandszone blijft op dit moment de $8.800.

De nieuwe wekelijkse analyse van David staat online! Hij spreekt in zijn analyse “De 200 dagen moving average (MA)” een paar belangrijke MA’s!

Gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets!

Met onze analisten en het team van Crypto Insiders meekletsen? Join dan ons gratis discussiekanaal op Telegram!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

The post Bitcoin (BTC) koers toont weinig actie maar nadert spannend punt, bitcoin SV (BSV) de grootste stijger appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie