Bitcoin (BTC) koers weet van geen stoppen en breekt de $18.500!

Wat een dag was het weer! Bitcoin (BTC) is door de $18.500 en ook een aantal altcoins stijgen hard. Uiteraard zijn de vooraanstaande figuren in de Bitcoin community razend enthousiast over de ontwikkelingen op de markt.

Bitcoin (BTC) door $18.500, waar ligt de volgende halte?

De uitbraak boven $18.000 vond vanochtend vroeg plaats. De rest van de ochtend bleef bitcoin eerst nog wat zijwaarts handelen vlak boven dit prijsniveau en bleef het handelsvolume relatief laag. Aan het begin van de middag maakte bitcoin echter een mooie sprong.

Hiermee werd de $18.500 eindelijk overtuigend gebroken waarna ook het handelsvolume weer begon aan te trekken. Een nieuw hoogtepunt voor 2020 werd gevestigd bij $18.830 op cryptocurrency exchange Coinbase. Nog even terugblikken op het verleden; de laatste keer dat bitcoin zich op deze hoogte bevond was 19 december 2017, twee dagen nadat het zijn recordprijs van $19.891 bereikte.

En dat record lijkt nu toch echt dichtbij te komen. Het opwaartse momentum is enorm en lijkt nog steeds toe te nemen. Sinds begin september steeg bitcoin maar liefst 91% in waarde, en dat in ongeveer drie maanden tijd! Wel moet gezegd worden dat na dergelijke snelle stijgingen, een correctie niet volledig onverwachts zou zijn. In ons Telegram-kanaal en de Members-omgeving werd daarom de afgelopen dagen al geadviseerd om zo nu en dan wat winst te pakken.

Maar waar ligt de volgende halte nu? Mocht bitcoin standhouden boven $18.500 dan ligt volgens de bekende analist Josh Rager de volgende weerstand bij $19.000:

Het doorzetten van de bullrun krijgt natuurlijk de volledige aandacht van vooraanstaande figuren. Anthony ‘Pomp’ Pompliano schrijft dat we op het punt staan om “getuigen te zijn van een van de grootste bullmarkten in de financiële geschiedenis:”

“We staan op het punt getuige te zijn van een van de grootste bullmarkten in de financiële geschiedenis.

Er is zelden een financieel actief geweest waarvan de marktkapitalisatie gedurende een periode van 12 maanden met honderden miljarden dollars is gestegen.

Ik realiseerde me net hoe historisch deze Bitcoin-bullrun eigenlijk zal zijn.”

The post Bitcoin (BTC) koers weet van geen stoppen en breekt de $18.500! appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht