Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Gaan we de $9.400 vandaag al zien?

Goedemorgen allemaal! De koers van bitcoin dreigt aan de onderkant weg te glijden. Belangrijke zones van weerstand liggen rond de groene en rode lijnen. Anderzijds is mijn grootste zone van interesse op dit moment $7.400 als we daadwerkelijk gaan wegglijden. Stay tuned!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Vanavond om 20:00 uur ’s avonds verzorgen onze analisten Stef en John weer een live Ask Me Anything (AMA) sessie! In deze editie zullen beide heren in gaan op de vraag wat bitcoin dit jaar gaat doen en hoe deze vraag te benaderen. Iedereen die meekijkt zal vragen kunnen stellen en zich kunnen mengen in een interessante discussie! Hou de website of ons YouTube-kanaal in de gaten om op de hoogte te blijven! Niets missen? Abonneer je dan op ons YouTube-kanaal!

The post Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Gaan we de $9.400 vandaag al zien? appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie