Bitcoin (BTC) ter waarde van $1 miljoen wordt weggegeven tijdens blockchain-conventie

Bitcoin (BTC) bull en miljardair Tim Draper geeft met zijn venture capital studio $1 miljoen aan bitcoin weg aan bezoekers van de Los Angeles blockchain summit in oktober. Op deze conventie zullen zij $100 in bitcoin aan iedereen geven. Draper doet dit om op deze manier de adoptie van bitcoin proberen te versnellen.

Deze “giveaway” is bevestigd door de LA blockchain summit. Zij gaven aan dat inderdaad elke bezoeker $100 in BTC zullen ontvangen van Draper’s blockchain venture capital, Draper Goren Holm. Toch gaven ze in een gesprek met Bloomberg aan misschien meer dan $1 miljoen uit te willen delen als dit helpt in de massa adoptie.

“Er is geen beter moment om meer te leren over crypto en blockchain dan nu”, zei Alon Goren, een van de oprichters van Draper Goren Holm. “Het wordt echt heel spannend. We geloven duidelijk in de sector.” voegde hij eraan toe.

Deze manieren om mensen de crypto sector in te lokken zijn allemaal niets nieuws. Zo heeft ontwikkelaar Gavin Andresen een beloningssysteem ontworpen waarmee je bitcoin krijgt voor simpele taken. In die tijd kreeg je ongeveer 5 bitcoin per persoon, wat nu omgerekend ongeveer $50.000 zou zijn. Helaas stopte dit na een tijdje aangezien de transactiekosten hoger werden dan het bedrag dat ze weggaven.

Draper kocht via een veiling in 2013 van de Amerikaanse autoriteiten 30.000 BTC op voor slechts $19 miljoen. Deze coins zijn nu ongeveer $300 miljoen waard. Het aankomende evenement in LA zal op 6 oktober van start gaan en heeft tot nu toe ongeveer 1.000 aanmeldingen. Er wordt echter een opkomst van 20.000 mensen verwacht.

Er is niet alleen bitcoin te verdienen. Het tradingplatform eToro deelt ook gratis tickets uit voor het evenement. Hier zitten echter wel een paar vereisten aan, zo moet je in Amerika wonen, je aanmelden bij eToro als nieuw lid en minimaal $50 aan crypto kopen. Daarnaast zijn er meerdere aanbiedingen die een gratis ticket garanderen en minimaal $50 in effecten.

The post Bitcoin (BTC) ter waarde van $1 miljoen wordt weggegeven tijdens blockchain-conventie appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie