‘Bitcoin (BTC) zal geen catastrofale dumps meer zien,’ zegt analist

Volgens statisticus Willy Woo gaat het er positief uitzien voor bullish investeerders nu de markt de $11.000 nadert. In een reeks tweets op 14 september benadrukte Woo de sterkte van de markt en zei hij dat de huidige prijsniveaus een goed instappunt voor investeerders zouden kunnen zijn.

“Het is geen slecht moment om als spot belegger in te stappen. Er is genoeg koopondersteuning onder de 10k, dit is een buy-the-dip-scenario.”

Volgens Woo is de wisseling van investeerders nu weer voltooid en is het zeer waarschijnlijk dat bitcoin (BTC) de komende weken naar boven beweegt. Hij verwees naar on-chain activiteit op het Bitcoin-netwerk die de afgelopen weken een piek zag toen BTC/USD daalde naar een dieptepunt van $9.800.

Nu de markt weer langzaam aan het keren is, is het volgens de analist is nu onwaarschijnlijk dat de markt een ‘catastrofale dump’ mee gaat maken. Maandag zag BTC namelijk een sterke stijging richting $10.800 – wat vergelijkbaar resultaat kan hebben parallel aan de bullmarkt van 2017.

Daarnaast is de bekende Nederlandse analist en trader PlanB, die bekend is van zijn stock-to-flow (S2F) model, is er ook van overtuigd dat het tijd is voor een groeispurt, waarna we door zullen gaan naar de €100.000. Dat niveau vertegenwoordigt een verandering van orde van grootte, vergelijkbaar met hoe BTC/USD in 2017 transformeerde van $100 naar $1.000 en vervolgens van $1.000 naar $10.000.

Toch is Woo wel voorzichtig op de korte termijn en ziet hij nog wel kleinere dumps voorkomen in de toekomst. Het ergste zou echter al geweest zijn, wat betekent dat wanneer de weerstand doorbroken wordt, dit heel bullish kan zijn voor de markt.

Samenvattend zegt Woo dat hij geen megadumps verwacht, maar wellicht een paar pumps en dumps terwijl de weerstand aan het wankelen is.

The post ‘Bitcoin (BTC) zal geen catastrofale dumps meer zien,’ zegt analist appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie