Bitcoin koers hard onderuit, maar wat nu? Madelon Praat je bij!

De verlenging van de lockdown is een feit en dat zal flinke gevolgen hebben voor de economie. Er worden meer faillissementen verwacht en hogere schulden, maar gaat het goed zijn voor bitcoin?

 

De bitcoin koers kreeg afgelopen week flinke klappen! Waarom steeg de koers zo hard, waarom kregen we onderweg te maken met dalingen en wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten? Madelon kletst je bij in onderstaande nieuwe editie van Madelon Praat!

 Volg nu een gratis cursus!

Madelon legt ook uit! Middels de cursussen van Madelon leer je onder andere hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Kennismaken met Madelon? Bekijk dan ook haar gratis cursussen! 

In de gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s krijg je een preview van onderwerpen als Bitcoin, andere cryptocurrencies, hoe deze veilig op te slaan en je eerste crypto’s aanschaffen. De eveneens kosteloze cursus Technische Analyse van A tot Z licht een tipje van de sluier als het gaat om de handel in cryptocurrencies en het lezen van de koersgrafieken die daar bij horen. Meer lezen over Madelon doe je op haar bedrijfspagina op Crypto Insiders!

Wil je zelf aan de slag met bitcoin? Zorg dan dat je in ieder geval op de hoogte bent van de basics, zodat je ongeveer weet wat bitcoin is, hoe de koers van bitcoin tot stand is gekomen, waar je op dient te letten als je bitcoin koopt en hoe je aanbieders vergelijkt! Tip: We geven je €10 aan bitcoin cadeau om te starten!

The post Bitcoin koers hard onderuit, maar wat nu? Madelon Praat je bij! appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht