Bitcoin schiet door richting de $9.000

Bitcoin blijft bezig met zijn opmars. Het zal niemand ontgaan zijn dat de laatste weken buitengewoon positief zijn verlopen voor de grootste en bekendste cryptomunt. De positieve trend houdt in ieder geval nog even aan, want er worden steeds weer nieuwere hoge waardes aangetikt, althans als we kijken naar de prijs over ruwweg het afgelopen jaar.

Momenteel is 1 Bitcoin ongeveer $8.800 waard, daar waar de cryptomunt 24 uur geleden nog ongeveer $8.000 waard was. Een stijging van zo’n 10% dus. Een positief signaal richting de nabije toekomst volgens veel analisten. De kans is groot dat we binnen niet al te afzienbare tijd richting de $10.000 kunnen gaan testen. Dit is althans de mening van de meeste technische analisten.

bitcoin grafiek
Na een periode van rust over de afgelopen dagen is er nu toch weer sprake van een fikse stijging en een sprong richting de ‘big even’ van $10.000 ligt in de lijn der verwachting. Bron: coinmarketcap.com

Altcoins blijven achter maar stijgen desalniettemin

Altcoins blijven overigens nog enigszins achter bij het ‘Bitcoin geweld‘. De dominantie van Bitcoin blijft langzaam oplopen en kruipt nu zelfs weer richting de 58%. Dit wil niet zegen dat altcoins slecht bezig zijn, integendeel. De grootste altcoins (Ethereum en Ripple) zijn ook bezig aan een uitstekende periode, prijstechnisch gezien.

1 Ether is momenteel bijvoorbeeld zo’n 270 dollar waard, wat een stijging van ongeveer 10% op weekniveau inhoudt en een stijging van maar liefst 72% vergeleken met een maand geleden.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Het bericht Bitcoin schiet door richting de $9.000 verscheen eerst op Crypto Coins NL.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!