Bitcoin zet de weg omhoog weer in na stevig opwaartse sprong

Waarschijnlijk heeft een ieder die zich bezighoudt met crypto wel vernomen dat met name Bitcoin de afgelopen weken zeer sterk heeft gepresteerd. De waarde van een Bitcoin steeg zelfs even tot boven de $8.400 uit, de hoogste waarde sinds juli 2018. Eergisteren moest er een flinke pas op de plaats worden gemaakt maar deze pas is nu alweer teruggezet, waardoor we momenteel een Bitcoin waarde van omstreeks de $8.000 mogen noteren.

De opwaartse sprong vond deze rond de klok van 03.00 Nederlandse tijd plaats. In enkele minuten steeg de waarde van een Bitcoin met maar liefst 6-700 dollar. Een opmerkelijke sprong aangezien we dus een krappe 24 uur eerder nog terug vielen van omstreeks $8.000 naar $7.000.

bitcoin prijs stijging
De koers-grafiek over de afgelopen 7 dagen. Het verloop van de koers is de afgelopen 24-48 uur zeer grillig. Er worden grote sprongen gemaakt in zowel opwaartse als neerwaartse richting.

Positief signaal richting de nabije toekomst

Het relatief snelle herstel na de mini-crash van afgelopen zaterdagnacht is een positief signaal richting de (nabije) toekomst. We kunnen qua verwachtingen alleen maar spreken over de korte termijn, want er is op lange termijn toch nog steeds veel onduidelijk. Feit is wel dat mensen massaal hebben bijgekocht op het niveau rond de $7.000.

Er zijn veel analisten die aangeven dat de kans groot is dat we de komende periode rustig zullen doorgaan met stijgen en dat we nog wel eens in de buurt van de a zouden kunnen gaan komen binnen een periode van enkele weken.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Het bericht Bitcoin zet de weg omhoog weer in na stevig opwaartse sprong verscheen eerst op Crypto Coins NL.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!