BitTorrent Token (BTT) stijgt met 16% na vage aankondiging Justin Sun

De prijs van BitTorrent Token (BTT) is binnen een dag met 16% gestegen. De oorzaak van deze sterke stijging is een vage aankondiging van Justin Sun, de oprichter van TRON en eigenaar van BitTorrent.

De aankondiging die Sun deed op Twitter was een aankondiging van een aankondiging. En de aankondiging die hij hier aankondigt zou over iets gaan wat eigenlijk nog helemaal niet zeker is. Er zou een kans van 70% zijn dat hetgeen dat hij aan wil kondigen ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Na de tweet bleek maar weer hoe groot de invloed van Sun op zijn community is. BTT steeg namelijk vlak na de tweet met ruim 16%. Nu is de vraag of een dergelijke tweet verstandig is gezien de reactie van de koers.

In de traditionele markten, zoals de aandelenmarkt, worden dergelijke berichten altijd streng gecontroleerd door toezichthouders zoals de Securities and Exchange Commission (SEC). Zo kreeg Elon Musk het vorig jaar nog aan de stok met de SEC vanwege een tweet over zijn bedrijf, Tesla. Hij tweette dat het bedrijf overgenomen zou gaan worden door een investeerder, waardoor de aandelen van Tesla in waarde stegen.

De aankondiging van Sun bevat geen details en het is daarnaast nog niet eens zeker of wat hij aan wil kondigen ook echt gaat gebeuren. Sun kan daardoor mogelijk op kritiek rekenen vanuit de crypto-community vanwege de vage manier waarop hij informatie over het project verstrekt.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David afgelopen maandag gelezen? Je wilt ‘m niet missen! Lees ‘m alsnog hier!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

The post BitTorrent Token (BTT) stijgt met 16% na vage aankondiging Justin Sun appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!