CCNL BTC Update 21 Januari 2019

Op de weekly chart zit BTC momenteel op een oude support van augustus 2017 van 3599. De volgende support ligt op 3500 en daarna is er een gat naar 3300 en 3250.

Support uit augustus 2017

Ingezoomd op de weekly zie je dat BTC opnieuw een lower en lower low heeft gemaakt. De lange upper wick laat ook zien dat de markt in verkoop modus zit

Weekly ingezoomd

Daily chart

Op de daily zie je dat BTC de 3550 heeft gewickt. Ik vind de rejection niet overtuigend en je ziet hoeveel moeite hij nu heeft om weer boven die 3600 te komen. Ook dit ziet er niet bullish uit, ook al wordt er nu een indecision candle gevormd die een reversal aan kan kondigen.

Indecision candle onder de 3600

1H chart

Hier zie ik eenzelfde soort patroon vormen als een week geleden. Om een mooie Bart te maken zou BTC weer een dildo omhoog moeten maken. Probleem is alleen dat we dit keer een flinke wick hebben gemaakt onder de support, wat een indicatie kan zijn dat prijs daarheen wil.

Wat wel bullish is, is dat prijs behoorlijk op die 3600 zit te rammen aan de bovenkant en dat de bewegingen naar beneden vrij zwak zijn.

Krijgen we een herhaling van vorige week?

Conclusie

Op de higher time frames ziet BTC er nog steeds zwak en bearish uit, maar als de geschiedenis zich herhaald, dan kunnen we net als vorige week een move naar boven krijgen om de Bart compleet te maken.

Laat het duidelijk zijn dat dit geen levels zijn om te shorten, maar om hier een long te pakken zou voorbarig zijn. Er is namelijk geen enkele confirmation. Indien BTC uitbreekt, zou ik wachten op een kleine pullback (zoals vorige week), tenzij we echt hardcore Bart gaan en direct omhoog knallen.

Deze update is mede mogelijk gemaakt door CCNL