Coronavirus and trading: Vanavond een gratis webinar van David!

Vanavond om 21:00 uur geeft David van Ineveld (vanuit emmtics) een gratis webinar over wat we kunnen leren van de wereldwijde reactie op het coronavirus en hoe we deze lessen kunnen toepassen op onze handelsstrategieën.

Zonder voorbij te gaan aan het feit dat de wereld kampt met een ingrijpende en trieste gebeurtenis, is duidelijk dat we kunnen leren van de manier waarop we erop reageren. Van het initiële ontkennen tot aan de blinde paniek; het verloop van onze gedragspatronen kent veel gelijkenissen. Het coronavirus werd hiermee een uitstekend voorbeeld van wat er – en dan veel vaker – gaande is op de markten voor aandelen en cryptocurrencies. Tijdens de webinar zal David inzichten delen die toelichten hoe dit gedrag door de tijd neigt te veranderen en hoe je deze inzichten kan gebruiken om je eigen portfolio te kunnen beschermen of wellicht zelfs winst kan maken.

De webinar zal ongeveer een uur duren en tijdens de webinar is er de mogelijkheid om David vragen te stellen. Bijwonen? Vergeet je dan niet van te voren te registreren! Er is beperkt plek, dus wacht niet te lang.

Vaste lezers van Crypto Insiders en onze members kennen David hoogstwaarschijnlijk al. Wekelijks schrijft hij een razend interessante technische analyse en daarnaast levert hij waardevolle bijdragen aan onze omgeving voor members. Voor onze members neemt hij wekelijks een uitgebreide technische analyse in videovorm op over de koers van bitcoin, geeft hij uitleg en deelt hij regelmatig zijn visie en strategie.

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!

The post Coronavirus and trading: Vanavond een gratis webinar van David! appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie