Coronavirus/Covid19: Laatste nieuws op 26 februari 2020. WHO: ‘Uitbreiding buiten China versnelt’

Last updated: February 26, 2020, 18:25 GMT. De recentste officiële cijfers.
Coronavirus Cases:
81,296
Deaths:
2,770
Recovered:
30,359′ Weinig verandering in aantallen tegenover een paar uur geleden. Wel zijn het nu 46 landen en territoria plus de Diamond Princess geworden waar besmettingen en soms doden te betreuren zijn. Georgië, Griekenland en Noord Macedonië zijn ook getroffen met elk 1 besmetting. En we weten allemaal hoe vlug het kan gaan, zoals in Italië en Zuid Korea…

WHO

Zoals wij al eerder opmerkten is waarschijnlijk de piek achter ons in China, wat het virus betreft. Maar verspreidt het sneller buiten dat land. Dat bevestigt nu ook de autoriteit op gezondheidsgebied, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Het virus bevindt zich nu op 6 continenten. In Zuid Korea vlieg je de gevangenis in wanneer je de quarantaine doorbreekt of negeert. Tja, het is ernst, het is oorlog. En is niet all fair in love and war…? Er komt een storm van protest en ander commentaar los op de houding en reacties van president Trump. Zoals over de meeste onderwerpen slaat de man er maar een slag naar, is de heersende opinie… Hij gaat weer een news conference geven trouwens. Ondertussen worden hoorlijk wat evenementen over heel de wereld afgezegd, uitgesteld. Alleen de Olympische Spelen in Japan, daar durft men momenteel nog niet aan raken. Waarschijnlijk is e.e.a. al te ver gepland en zijn de grote investeringen anders voor nop.

Het bericht Coronavirus/Covid19: Laatste nieuws op 26 februari 2020. WHO: ‘Uitbreiding buiten China versnelt’ verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie