Dutch Crypto Talk

Cryptocurrency’s kopen

Waar kan je nou het makkelijkst en veiligst cryptocurrency's kopen?

Hier hebben wij een overzicht van verschillende websites. Elke website heeft zo zijn eigen voor en nadelen, kijk welke website jou het meeste ligt! Bij elke website kan je via Ideal betalen

Bitvavo


Bij Bitvavo hoeft u geen wallet aan te maken voor de digitale valuta die u koopt en verkoopt, hierdoor kunt u zonder technische obstakels beschikken over alle digitale valuta die Bitvavo ondersteunt. Bitvavo is vanaf uw mobiel toegankelijk, vanaf iedere locatie bereikbaar en u kunt eenvoudig digitale valuta storten en opnemen.

*14 cryptocurrency's * Betalen met iDeal *Geen wallet nodig *Cold storage

Review Bitvavo / Uitleg koopguideGa naar Bitvavo

Bitrush

Bitrush is op dit moment ons favoriet, hier kan je Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dash en Bitcoin cash kopen. Hier heb je wel je eigen wallet adres nodig om de coins op te slaan, dus zorg er voor dat je je goed hebt voorbereid door een goede wallet te hebben geinstalleerd en je wachtwoorden veilig zijn opgeborgen.

*5 cryptocurrency's *Betalen via iDeal *Eigen wallet nodig

Uitleg koopguideGa naar Bitrush

Meld je aan voor de wekelijkse nieuwsbrief!

Litebit

Litebit is 1 van de bekendste op dit moment en dat is ook te merken aan het aanbod. Naast bitcoin hebben zij c.a 40 andere currency`s die  je kan kopen met ideal. Een grote voordeel voor de beginner is dat zei voor de meeste coins die zei verkopen ook een online wallet hebben in eigen beheer.

*40+ cryptocurrency's *Betalen via iDeal *Portfolio* Geen wallet nodig

Uitleg koopguideGa naar Litebit 

Any Coin

Op Any Coin direct kan je 14 verschillende coins kopen met ideaal.  Uit eigen ervaring kunnen we ook vertellen dat de website legit is. De handelaar is ook in Nederland gevestigd. Dus mocht je vragen hebben aan Any Coin Direct dan kan je die ook gewoon in het Nederlands stellen. 

*14 cryptocurrency's *Betalen via iDeal *Eigen wallet nodig

Uitleg koopguide Ga naar Any Coin