Dalende prijzen: wat is er aan de hand met VeChain (VET)?

VeChain is al tijden een van de meest populaire altcoins. Zowel op deze website als over het algemeen in Nederland. De praktische toepassingen van dit project zijn legio en zeer legitiem, het project wordt goed geleid en met name het aantal partners dat het project aan zich heeft weten te binden spreekt tot de verbeelding.

Echter is het tegelijkertijd ook zo dat VeChain qua prijsontwikkeling al maandenlang stilstaat. Dit terwijl de algehele tendens van de markt positief is. Dit is opmerkelijk. Wat is er aan de hand?

De prijsontwikkeling van VeChain

Kijken we naar de ontwikkeling van de prijs over de afgelopen maanden dan zien we dat de prijs feitelijk niet omhoog is gegaan. Als we dit vergelijken met de rest van de markt dan valt op dat dit behoorlijk afwijkt van de gangbare patronen die op dit moment gelden.

De meeste altcoins zijn in dezelfde periode met ~50-100% gestegen en als we naar Bitcoin kijken dan valt op dat deze coin zelfs met verdrievoudigd is in waarde in dezelfde periode.

prijs vechain waarom

Waar wordt deze stilstand door veroorzaakt?

Dit is in principe lastig te zeggen. Kijken we bijvoorbeeld naar het volume dan valt op dat er in de periode maart – eind juni simpelweg erg weinig gehandeld is in VeChain (VET). Tegelijkertijd hebben altcoins het over het algemeen moeilijk gehad, de Bitcoin dominantie is niet voor niets tot boven de 65% gestegen.

Het is voor veel altcoins die niet erg in de picture staan momenteel heel erg lastig om er weer ‘bovenop’ te komen. Daar waar Bitcoin bijvoorbeeld alweer op bijna 70% van haar hoogste waarde ooit heeft gezeten, daar is VeChain op het moment nog steeds slechts 7% waard is ten opzichte van de all time high.

Tegelijkertijd blijft VeChain een van crypto’s meest veelbelovende projecten. De huidige waardes blijven goede instapmomenten, tenminste als je in het project gelooft op de lange termijn.

Geinteresseerd in het kopen van cryptovaluta zoals VET?

Kopen, verkopen en professioneel handelen op een exchange
Extreem lage transactiekosten (0.25%)

bitvavo
Bitvavo – Het meest complete cryptoplatform van Nederland: veilig, gebruiksvriendelijk, iDeal, snel uitbetalen en een groot aanbod.

Bitvavo is tegenwoordig niet alleen een platform om crypto op aan te kopen en verkopen maar het is ook een exchange. Je kunt hier dus tegen de allerscherpste tarieven van Nederland handelen in cryptovaluta.

Wil je weten waarom wij denken dat het voor veel mensen fijner is om te handelen op Bitvavo vergeleken met bijvoorbeeld een exchange als Binance? Bekijk dan deze post.

Actie: verhandel op Bitvavo je eerste €1.000 euro zonder transactiekosten

Het bericht Dalende prijzen: wat is er aan de hand met VeChain (VET)? verscheen eerst op Crypto Coins NL.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!