‘DeFi heeft een enorm groeipotentieel,’ zegt HyperChain CEO in interview

DeFi, oftewel decentralized finance, heeft een enorm groeipotentieel, zegt Stelian Balta, CEO van HyperChain Capital, beheerder van digitale activa. Het bedrijf laat in gesprek met Cointelegraph weten dat het de DeFi-ruimte vol belangstelling aan het volgen is.

Volgens Balta heeft het DeFi-ruim alle ruimte en kansen om te groeien. Het Kyber Network, een van de leiders in de DeFi-ruimte heeft onlangs al meer dan $1 miljard dollar aan handelsvolume overschreden en is de marktkapitalisatie van het project is meer dan $300 miljoen dollar waard.

Het bedrijf ziet ook potentie in de platforms die geïnspireerd zijn door technologieën zoals EOSIO. Wax.io wordt hierbij gezien als een van de betere platformen om blockchain games op te bouwen. Onlangs heeft Wax ‘Topps virtual goods’ uitgebracht dat bekend staat als de meest prestigieuze producent van ruilkaarten en verzamelobjecten ter wereld voor MLB, Star Wars, WWE en Garbage Pail Kids.

“We zijn overtuigd van het potentieel van het DeFi-ecosysteem en blockchain-games en het bewijs is onze investeringen die we gedaan hebben en blijven doen.”

Balta is bullish over crypto op lange termijn en ziet vooral potentie in DeFi, waardoor ze blijven investeren om het crypto-ecosysteem te verbeteren. Het in Singapore gevestigde HyperChain investeert in blockchain gebaseerde projecten en gedecentraliseerde protocollen, zo kent het investeringen van meer dan $2 miljoen in Fantom en is het een van de grootste bezitters van Tezos-tokens.

The post ‘DeFi heeft een enorm groeipotentieel,’ zegt HyperChain CEO in interview appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie