Ethereum, solana en curve hardste stijgers in zijwaartse crypto markt

Na de koersschommeling van deze week, bleef het in de afgelopen 24 uur relatief zeer rustig op de crypto markt. Desondanks hebben we een handjevol koersen vandaag ertussen staan die toch opvallend groen kleuren.

Ondertussen moeten we echter rekening houden met zeer lage volumes tijdens Thanksgiving. Dat kan namelijk leiden tot zogenaamde fakeouts. De totale marktkapitalisatie stijgt met 0,7% naar $869 miljard.

Bitcoin stoeit weer met dezelfde weerstand

Bitcoin (BTC) zakte deze week even naar ongeveer $15.500, de laagste prijs in meer dan twee jaar. Vervolgens herstelde bitcoin snel en inmiddels stoeit de koers weer met dezelfde weerstand rond $16.600 en $16.700. Daarmee staat de BTC koers net 0,4% in de plus vandaag.

Ethereum hardste stijger crypto top 10

Ethereum (ETH) is vandaag opvallend de sterkste stijger onder de grootste cryptomunten. ETH dipte deze week onder $1.100 en klopt nu weer aan bij de weerstand rond $1.200. Daarmee staat ETH vandaag 3,5% in de plus.

Weinig beweging onder grootste crypto koersen

De rest van de top 10 koersen blijft vandaag in vergelijking iets achter, maar ze kleuren wel allemaal nog voorzichtig groen.

Dogecoin (DOGE), polygon (MATIC) en litecoin (LTC) staan slechts 0,1 tot 0,3% in de plus. Ripple (XRP) staat samen met cardano (ADA) ongeveer 1,1% in de plus. Polkadot (DOT) stijgt met 1,3% en binance coin (BNB) met 1,8%.

Solana schiet meer dan 9% omhoog

De meest opvallende koers vandaag is wellicht solana (SOL). SOL was een van de hardste daler na het FTX incident, maar staat vandaag maar liefst 9,1% in de plus. Toch lijkt SOL richting de $15 flink wat weerstand tegen te komen en zakt nu naar $14,2. Ook andere crypto op het Solana netwerk trekken bij.

Curve wederom hardste stijger crypto top 100

Toch is curve (CRV) wederom de hardste stijger vandaag uit de top 100. De CRV koers was woensdag met bijna 80% gestegen naar een piek van $0,72. Gisteren zakte CRV naar $0,615 en begon vanaf daar weer te stijgen.

Ditmaal piekte CRV echter al op $0,71 en dat gebeurde vanochtend nogmaals. Toch staat CRV met een prijs van $0,69 vandaag ruim 11% in de plus.

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

The post Analyse: Ethereum, solana en curve hardste stijgers in zijwaartse crypto markt
appeared first on Crypto-Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht