Becoming You invites X Crypto X Data

14nov2018

Becoming You invites X Crypto X Data

Van 18:30 tot 21:30

bij Amsterdam

80 Geldershoofd 1103 BG

Gratis

BECOMING YOU invites is Masterclass serie met professionals uit diverse branches.

BECOMING YOU nodigt voor elke bijeenkomst 2 professionals uit om hun business journey/bedrijf met ons te delen.

Voor deze editie nodigen we proffessionals uit die het gaan hebben over Crypto(blockchain) & Data. 
More info soon!

Deze bijeenkomst geeft meer inzicht in verschillende facetten die aan ondernemen zijn verbonden, zoals het balanceren tussen de missie- en financiële doelstellingen, het nemen van risico, het inspelen op kansen en bedreigingen en het behouden van focus.

Tijdens deze bijeenkomst wil Becoming You! bedrijven en Young Proffesionals bijeenbrengen om van elkaar te leren en vooral om het nieuw ondernemen van elkaar over te nemen of te ontwikkelen.

Tijdens de meeting is er veel aandacht voor 1 op 1 communicatie. Je gaat veel zelf doen; verwacht cases, games, heel veel interactie en discussie. Aan het eind van de meeting ga je weg met DO's & DON'T en TIPS & TRICKS!


Voor wie

Deze meeting is voor Young Professionals, starters, studenten en geinterseerden. Ook voor ZZP’ers en creatieven is deze meeting interessant.


Informatie

Deelname aan deze netwerkbijeenkomst is gratis , reserveren verplicht! Entree is gratis , je mag als deelnemer vrijwillig een bijdrage geven op basis van zelf een waarde te bepalen voor informatie/meeting.

Tijd: inloop 18:30u - start 19:00u einde 21:30u

Locatie: NO LIMIT , Geldershoofd 80 , 1103 BG Amsterdam