Flinke toename in aantal naar exchanges verstuurde ethereum (ETH), wat betekent dit?

De afgelopen 24 uur is de hoeveelheid naar exchanges verzonden ethereum (ETH) flink toegenomen. Dit meldt blockchain-analysebedrijf Glassnode in een alert die het vandaag op Twitter deelde.

Glassnode is een bedrijf dat analyses uitvoert op data die beschikbaar is dankzij blockchain-technologie. Deze data geeft een inzicht in hoe cryptocurrencies als bitcoin (BTC) en ETH bewegen, en kunnen dus ook een toenemende instroom van crypto naar beurzen laten zien.

In de tweet toont Glassnode een grafiek waarop te zien is dat de hoeveelheid ETH inderdaad flink is toegenomen. Om precies te zijn gaat het om een toename van 539.229 ETH naar 735.958 ETH.

Dat is dus een toename van 36,5% in 24 uur tijd. Dit kan een indicatie zijn dat steeds meer ETH bezitters van plan zijn om ethereum te verkopen, wat weer kan leiden tot een dump in de prijs. Opgelet dus voor diegenen met ethereum in hun wallet!

Bitcoin ziet overigens juist een steeds lagere inflow van bitcoins naar exchanges. De inflow bereikte zelfs een driemaandelijks dieptepunt:

Ook positief nieuws

Glassnode kwam echter ook met wat positief nieuws omtrent ethereum. Het aantal wallets met een saldo hoger dan 0 is namelijk verder toegenomen. Het aantal wallets met ethereum is nu 47.860.991, een all-time high (ATH).

 

Deze ontwikkeling kan te maken hebben met de toenemende populariteit van Ethereum, maar ook met de aanstaande netwerkupdate ETH 2.0. Na de update kunnen gebruikers hun ETH staken, of vastzetten, om zo een passief inkomen te kunnen verdienen.

The post Flinke toename in aantal naar exchanges verstuurde ethereum (ETH), wat betekent dit? appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie