Dutch Crypto Talk Crypto Guide

Crypto guide

WELKOM

In deze gids nemen we je stap voor stap mee in deze wereld van cryptocurrency. We leren je hoe je je moet voorbereiden in de booming markt. Waar je je op moet letten, en wat je zeker moet laten!

Mocht je na het volgen van de gids nog vragen hebben dan kan er gerust contact worden opgenomen, in onze Telegram channel zitten 1800+ leden en zal dus altijd wel iemand aanwezig zijn die je vraag kan beantwoorden

We geven in deze gids geen investeer adviezen, we nemen alleen de stappen door die nodig zijn om een cryptocurrency te kopen.

Crypto Guide

VOORBEREIDINGEN

Maak een keuze waar en welke coin je wilt kopen. Koop je je currency bij een broker dan is het vrij eenvoudig. Hier kan je tegenwoordig meerdere soorten cryptocurrency's kopen. Wil je een currency kopen die niet bij een broker te koop is dan komt er wat meer om de hoek kijken. Dan zal je een account moeten aanmaken bij een exchange waar deze gelist is.

Crypto Guide

KOPEN VAN EEN CRYPTOCURRENCY

Nu je alle voorbereidingen heb gedaan is het tijd om te gaan kopen. uitleggen hoe je dit moet doen. Kies een handelaar uit waar jij je coin wilt kopen en we nemen je stap voor stap mee. Alle handelaren die hier staan gebruiken wij ook en weten dus dat het veilig en betrouwbaar is. Ook kan je bij alle met iDEAL betalen.

Exchange

KOPEN BIJ EEN EXCHANGE

Tegenwoordig heb je een tal van brokers en exchanges. Ze groeien als paddenstoelen uit de grond. En waar je voorheen bij de broker alleen Bitcoin kon kopen kan je nu vaak zo een 75 populaire altcoins kopen. Maar de markt kan nu meer dan 1800+ verschillende currency's. Dus er is een grote kans dat je gebruik wilt maken van een exechange. Elke exchange heeft zo zijn eigen voor en nadelen.
Zoek eerst uit op welke exchange de coin of toke staat die jij wilt hebben, bekijk dan op welke exchange het meeste volume is.

Crypto Guide

WAAR EN WELKE WALLET GEBRUIKEN

Paper wallet, App wallet, Online wallet, Hardware wallet, om zo maar een paar type wallets te noemen.
Een van de veiligste manier voor het opslaan van je cryptocurrency is een hardware wallet. Dit is te zien als een USB stick waar je je cryptocurrency in kan bewaren.

Wij gaan een aantal wallets behandelen en leggen de voor en nadelen uit.

crypto Guide

VERKOPEN VAN EEN CURRENCY

Nu je alle voorbereidingen heb gedaan is het tijd om te gaan kopen. Wij zullen je stap voor stap uitleggen hoe je dit moet doen. Kies een handelaar uit waar jij je coin wilt kopen en we nemen je stap voor stap mee. Alle handelaren die hier staan gebruiken wij ook en weten dus dat het veilig en betrouwbaar is. Ook kan je bij alle met iDEAL betalen.

previous arrow
next arrow
Slider