Huobi Wallet voegt ondersteuning toe aan Tron

Huobi Wallet voegt ondersteuning toe aan Tron

Huobi Wallet voegt ondersteuning toe aan Tron en stimuleert portfolio-diversificatie bij beleggers

Huobi Wallet blijft groeien te midden van een bearmarkt die het hele crypto-ecosysteem heeft beïnvloed. Dit is echter niet voldoende om te voorkomen dat Huobi nieuwe diensten aan klanten verleent. Huobi Wallet zal nu Tron (TRX) ondersteunen en investeerders toestaan ​​hun portefeuilles te diversifiëren.

De cryptocurrency markt wordt steeds strenger. App-ontwikkelaars en bedrijven willen luisteren naar de community en de beste oplossingen voor hen implementeren. Hoewel we sinds het einde van het vorige jaar op een bearmarkt zijn, konden verschillende projecten blijven groeien en Tron was daar een van. Tron-houders kunnen hun TRX-tokens nu opslaan op de Huobi-portemonnee. Geïnteresseerde gebruikers kunnen de nieuwe applicatie downloaden op zowel iOS- als Android-apparaten.

De portefeuille ondersteunt Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Tether (USDT), Ethereum (ETH), EOS (EOS), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Tron (TRX) en alle ERC20 tokens. Andere stablecoins zoals PAX, TUSD, USDC en GUSD worden ook ondersteund in deze portemonnee . De portemonnee is speciaal ontworpen om professioneel, gemakkelijk en veilig te gebruiken altijd Het team achter Huobi Security werkt dag in dag uit met de intentie om de beste services aan zijn klanten te leveren. Enkele van de belangrijkste functies zijn beveiligingsisolatie en gegevensversleuteling.

De officiële website van Huobi Wallet luidt als volgt:

“Gebruikers hebben volledige controle over hun bedrijfsmiddelen, omdat ze hun eigen privésleutels beheren. We hebben meerdere patenten verkregen voor gegevensbeveiliging, zoals beveiligingsisolatie en gegevensversleuteling. “

Huobi heeft gebruikers ook laten weten dat het een TRX-bounty-programma gaat promoten met de bedoeling gebruikers te stimuleren hun munten in de Huobi-portemonnee op te slaan. Tron is momenteel een van de grootste en meest waardevolle projecten in alle cryptocurrency-markten. Op het moment van schrijven is Tron de elfde virtuele valuta op basis van de marktkapitalisatie. Het heeft een marktkapitalisatie van $ 892 miljoen dollar. Tegelijkertijd kan elke TRX-munt worden gekocht voor $ 0,0135 dollar.

Gedurende dit jaar heeft de crypto-markt zich op een zeer negatieve manier gedragen. Sommige virtuele valuta verloren meer dan 90% van hun waarde, terwijl Bitcoin snel een daling van 80% zou kunnen bereiken sinds de allerhoogste ooit. Eerder dit jaar werd elk TRX-token verkocht voor $ 0,25 dollar.