Is er één wallet voor alle verschillende crypto?

Voor je het weet kun je als startende crypto investeerder verschillende cryptocurrencies opgeslagen hebben in meer verschillende wallets en exchanges dan je eigenlijk zou willen. Het is immers niet ideaal met al die verschillende wachtwoorden. Daarnaast is het vanuit de security ook niet aanbevolen om een grote hoeveelheid langdurig te  bewaren op een exchange.


Helaas zijn er geen wallets en exchanges die alle verschillende cryptocurrencies ondersteunen. Er komen dagelijks nieuwe cryptocurrencies bij en op een gegeven moment zie je door al die bijbehorende verschillende wallets door de bomen het bos niet meer. Dit draagt ook niet bij aan de adoptie van cryptocurrency door de mainstream. Zie ook Bitcoin Revolution voor meer informatie.

Multi-currency wallet
Om je leven wat makkelijker te maken kun je gebruik maken van een multi-currency wallet. In een multi-currency wallet kun je verschillende cryptocurrencies opslaan.

Een aantal populaire multi-currency wallets:

Klik hier voor het vergelijken van Bitcoin, Ethereum & andere cryptocurrency wallets.

Veder lezen bovenstaand bericht is afkomstig van Cryptostart

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!