Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 juni

Goeiemorgen! 07:00 uur scherp, tijd voor een nieuwe Koffie met CI: je dagelijkse samenvatting van het blockchain- en cryptocurrency-nieuws van gisteren. De bitcoin (BTC) koers doet weer leuke dingen dus het is de hoogste tijd dat je je mengt in de discussie. Waar kan dat beter dan in ons Telegramkanaal waar je met ons en onze community van bijna 800 man sterk kan kletsen over bitcoin, interessante projecten en koersen van altcoins. Aanmelden doe je hierAlright, schenk je mok vol. Dit was het nieuws van gisteren:

Bitcoin brak gisteren door een aantal belangrijke resistance-niveaus heen en de altcoins begonnen ook aan te haken. Zo brak bitcoin eerst de $8.200 waarna de koers doorstoomde naar $8.500. Ook dit weerstandsniveau was geen partij voor de bulls, de koers werd namelijk in rap tempo omhoog gestuwd. Gisteravond handelde bitcoin net onder de $8.900.

Google gaat het ontwikkelaars mogelijk maken om hybride cloud- en blockchain-applicaties te ontwikkelen. Door zogenaamde oracles in te zetten kan Google’s BigQuery data warehouse communiceren met gedecentraliseerde applicaties (dApps) op de Ethereum blockchain, en vice versa. Google gaat hiervoor Chainlinks oracle middleware inzetten.

Na de aankondiging van cryptocurrency exchange Binance heeft de Amerikaanse exchange Bittrex nu ook aangekondigd dat Amerikaanse klanten in minder cryptocurrencies kunnen gaan handelen. Bittrex zal een aantal van zijn markten overhevelen naar zijn internationale platform, Bittrex Internatonal.

Heb je de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

The post Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 juni appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!