Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 mei

Goeiemorgen! Klokslag 07:00 uur, tijd om je dagelijkse shot cafeïne naar binnen te schuiven (ja ook in decaf-koffie zit een klein beetje cafeïne) onder het genot van wat blockchain– en crypto-nieuws. Hou jij de koersen een beetje in de gaten? We kunnen je daar bij helpen! Elke doordeweekse dag verschijnt er een video-update van de koers in ons Telegramkanaal. Aanmelden daarvoor kan hier! Goed, laten we beginnen.

Ethereum (ETH), stellar (XLM) en ripple (XRP) deden het gisteren goed! Zo stonden de eerste twee gisterochtend 9% in de plus en haalde ripple op dat moment zelfs bijna de 12%. XRP steeg mogelijk door het nieuws van Börse Stuttgart, die XRP samen met litecoin (LTC) gaat aanbieden in de vorm van exchange-traded notes (ETN’s). hierHeb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van David gemist? Check deze dan alsnog !

Cryptocurrency exchange Binance kondigde gistermiddag aan haar diensten weer te hervatten. Als goedmakertje voor de downtime looft de exchange 50.000 Binance coins (BNB) uit en genieten VIP-gebruikers van een kosteloze upgrade.

Het Amerikaanse aandelenplatform TD Ameritrade laat in een discussiepanel op Consensus 2019 weten dat de volatiele koers van bitcoin de mate van interesse in cryptocurrency futures niet heeft aangetast. Ook geeft het bedrijf aan dat het storm loopt bij de bitcoin-educatie events die het bedrijf organiseert.

Hester Peirce van de Securities and Exchange Commission (SEC), ook wel bekend als crypto mom is van mening dat de tijd rijp is om een bitcoin exchange-traded fund (ETF) goed te gaan keuren. Momenteel buigt de SEC zich over de ETF-aanvragen van Bitwise, VanEck en Crescent Crypto Index Services.

Elektronica-gigant Samsung gaat de cryptocurrency- en blockchain-functies die met de nieuwe Galaxy S10-telefoons worden geleverd ook uitrollen voor de goedkopere varianten uit de Galaxy-reeks.

eBay heeft inmiddels gereageerd op de uitgelekte foto’s, gemaakt tijdens Consensus 2019, die suggereerden dat het bedrijf cryptocurreny gaat accepteren. Met ruim 179 miljoen bezoekers zou dat namelijk weleens een hoop adoptie betekenen. Echter, is de waarheid minder spannend. Zo laat een woordvoerder van eBay weten dat het gaat om virtuele valuta-gerelateerde items die zij gaan aanbieden. Denk hierbij aan mining-apparatuur bijvoorbeeld.

Zo, je bent weer bij!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

The post Koffie met CI: het crypto nieuws van 15 mei appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!