LTO Network – LTO

Wat is LTO-network?

LTO Network is de nieuwe standaard voor gegevensbeveiliging en samenwerkingen door middel van een hybride blockchain. 

Blockchain-technologie is geweldig voor efficiëntie en kostenbesparende oplossingen. Het LTO Network team zag beperkingen in de huidige manier waarop slimme contracten (smart contracts) werden opgezet en daarom besloot het team een netwerk te bouwen voor geoptimaliseerde tijdstempels en efficiënte samenwerkingen tussen bedrijven met behulp van Live Contracts.

LTO Network hoofd pagina

LTO Network

LTO Network bouwde een hybride blockchain (combinatie van een openbare en privé-blockchain) waarmee bedrijven de technologie flexibel kunnen toepassen op bijna elke denkbare use-case. LTO Network heeft verschillende werkende oplossingen, waaronder fillthedoc (contract automatisering), proofi (gratis vertrouwde digitale transactietool) en LetsFlow (automatisering voor ontwikkelaars).

LTO Network is een top project dat wereldwijd in de top 25 blockchains staat qua transacties. Dagelijks telt het netwerk meer dan 40.000 transacties en het netwerk telt meer dan 1,2 miljoen gebruikers. Ik zou dieper kunnen ingaan op hun technologie, maar in plaats daarvan nemen we een kijkje naar een van hun live use cases. En er zijn verschillende andere use-cases waar je je in kunt verdiepen.

We nemen deze coin onder onze loep met als doel om jou een objectieve kijk te geven op een voor iedereen te begrijpen manier. Dit artikel is niet bedoeld ter promotie.

Algemene info LTO Network (LTO)

Naam: LTO Network (LTO)

Circulating Supply: 243.177.916
Total Supply: 403.393.965

Market cap: $15.001.893
Huidige prijs: $0,061691
Volume (24hr): $2.849.920
Exchanges: Binance, Bilaxy, Bitmax, HotbitLitebit, BitcoinMeester.

safehaven-logo-kleur

LTO Network (LTO) kopen en verkopen

LTO Network, LTO kopen en verkopen. LTO Network, LTO  kan worden gekocht op de volgende exchanges:

Voorbeeld van een use case

Aangezien dit een Nederlandse website is, gebruiken we hun samenwerking met het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur als voorbeeld. LTO Network heeft afvaltransport op de blockchain gezet, waardoor het ministerie de kosten hiervan aanzienlijk heeft kunnen verlagen, de handmatige procesafhandeling kan verminderen en dat alles terwijl het GDPR-compatibel is (wat een uitdaging is bij het gebruik van blockchain-technologie).

Bekijk deze video van drie minuten om te begrijpen hoe dit werkt en hoe de overheid dankzij deze oplossing jaarlijks meer dan $ 7 miljoen kan besparen:

Voorbeelden van partners

Andere voorbeelden van partners zijn: IBM, Ankr, CMC, en meer (https://ltonetwork.com/partners-clients/).

LTO (De Token)

Zoals gezegd bouwde LTO Network verschillende use-cases voor hun token. De openbare blockchain van LTO Network is gebaseerd op PoS, iedereen kan een validator worden en non-inflationary beloningen verdienen. Hoe meer LTO op een node wordt ingezet, hoe zwaarder het op het netwerk weegt, hoe meer transacties het valideert en hoe meer beloningen deze node dus verdient.

Meestal is het runnen van een node niet voor iedereen weggelegd, gezien er vaak een aardig prijskaartje aanhangt. Maar LTO Network heeft dat probleem opgelost door het eerste project te zijn waarmee token holders hun tokens in de mainnet-wallet kunnen staken naar nodes van anderen. Hierdoor kunnen ze deelnemen aan de node van hun keuze en beloningen ontvangen op basis van hun aandeel. Dit wordt allemaal gedaan in de mainnet-wallet, waardoor stakers op elk moment hun stake kunnen pauzeren of verwijderen, token holders blijven op elk moment eigenaar van hun LTO-tokens! Dit heeft grote gevolgen gehad voor het aantal LTO’s dat in het ecosysteem wordt gestaked, en heeft ervoor gezorgd dat kleinere token holders veel betrokkener zijn geraakt bij het project en het netwerk.

Wil je graag LTO Leasen dat kan bij CryptoBieb.

We hebben ook een complete handleiding geschreven met een stappenplan.

De technisch onderlegde mensen of grotere token holders kunnen zelf een node opzetten, terwijl de niet-technisch onderlegde token holders dus ook kunnen deelnemen. Als je hierin geïnteresseerd bent, kijk dan eens naar: https://blog.ltonetwork.com/staking-and-leasing-lto-network-node-guide/

Bovendien heeft het team onlangs aangekondigd nog eens 50 miljoen LTO van de stichting te burnen, wat goed is voor 11% van de total supply: https://blog.ltonetwork.com/foundation-supply-burning/

LTO Network info coin gecko

Het Team

Ik (Marco) heb de afgelopen twee jaar verschillende keren de gelegenheid gehad om het team te ontmoeten. Als actief community lid en leaser heb ik twee van hun community-bijeenkomsten bijgewoond, waarin ze updates / voortgang / aankondigingen en meer hebben gedeeld.

Een tijdlijn en teamoverzicht is te vinden op: https://ltonetwork.com/about/

Hun team bestaat uit ervaringen en professionele leden, met ervaring in allerlei verschillende vakgebieden. Je zult waarschijnlijk het meest horen van Rick Schmitz (CEO), Martijn Broersma (COO) en Ivan Golovko (CMO) in de community kanalen.

Wat vind ik van LTO Network?

LTO Network was het eerste project waaraan ik sinds 2017 deelnam aan een token sale. In het begin was ik een zeer actief lid van de community, nam actief deel aan hun social mining programma om meer beloningen te verdienen en promootte het project actief in Nederland door te schrijven en te vertellen over het project.

LTO is een van de weinige tokens die ik momenteel nog in mijn langetermijnportfolio heb. En ik ben van plan de komende weken mijn inzet te vergroten. Hun recente updates en ontwikkelingen hebben duidelijk gemaakt dat ze om hun token holders geven, een groeiende omgeving creëren, terwijl ze de focus niet verliezen op wat het belangrijkste is: hun technologie, use-cases en het binnenhalen van partners.

Vandaag staan ​​ze op de top 10 van dagelijkse blockchain-transacties. Alle transacties die daadwerkelijk worden uitgevoerd door hun partners aan boord tijdens het gebruik van het netwerk. Ik heb er vertrouwen in dat deze groei zich zal voortzetten en dat het team meer partners zal blijven aan boord.

Disclaimer: Het verhandelen en investeren in cryptocurrencies (ook wel digitale of virtuele valuta, altcoins) brengen een substantieel risico van verlies met zich mee en is niet geschikt voor iedere investeerder. Je bent zelf verantwoordelijk voor het risico en de financiële middelen die je gebruikt om crypto mee te verhandelen. De inhoud op deze website is hoofdzakelijk bedoeld ter kennisgeving en is geen financieel advies.

Cryptobieb Over ons Marco

Door Marco van den Heuvel

Het bericht LTO Network – LTO verscheen eerst op CryptoBieb.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie