Microsoft aandelen

Microsoft aandeel

Microsoft (MSFT) is één van de grootste bedrijven wereldwijd, het concern dat is gestart is Bill gates en Paul Allen in 1975 is inmiddels uitgegroeid tot het grootste software bedrijf in de wereld. Het bedrijf ontwikkeld en beheert verschillende computer gerelateerde software producten en diensten. Een aantal van de meest bekende producten van Microsoft zijn Microsoft Office, Microsoft Windows, Skype, Xbox, Bing, Outlook, Microsoft Teams, Visual Studio en nog veel meer. Veel producten die dagelijks worden gebruikt door een groot deel van de samenleving. Inmiddels neemt het bedrijf vele andere software gerelateerde bedrijven overgenomen om het productaanbod te groeien en meer gebruikers te binden.

Het bedrijf doet het al jaren goed en groeit al jaren op een rij, veel producten worden dagelijks door miljoenen mensen gebruikt voor hun werk en dagelijkse activiteiten. Voor veel producten heeft het een abonnementsdienst waardoor gebruikers maandelijks of jaarlijks opnieuw moeten betalen, dit zijn een grote inkomstenbron voor Microsoft. Naast software biedt Microsoft tevens ook nog hardware aan. Op dit moment zijn Microsoft aandelen te kopen via Etoro, Plus500 en Binckbank in Nederland.

Microsoft aandelen kopen bij de beste broker

Wil jij investeren in dit aandeel? Biflatie.nl heeft een vergelijking gemaakt tussen de beste online brokers. Het aandeel is te verkrijgen bij de volgende brokers:

[table id=9 /]

Investeren in Microsoft kan dus via bovenstaande brokers. Voor dat je wilt investeren in dit bedrijf, is het belangrijk om je goed in te lezen. Wij hebben daarom op deze pagina een overzicht gegeven van de Microsoft koers, de verwachtingen en toekomst van Microsoft maar ook feitelijke informatie zoals de jaarcijfers.

Heb je toch al besloten dat je wilt beleggen in Microsoft aandelen? Via de eerder benoemde brokers kun je je vaak gratis registreren en direct na registratie Microsoft aandeel kopen.

Koers Microsoft de actuele waarde van de aandelen Microsoft

De actuele koers van het bedrijf is te volgen via Biflatie.nl.

Via bovenstaande grafiek kun je zien wat het aandeel van Microsoft kost. Het aandeel Microsoft wordt verhandeld op NASDAQ en is terug te vinden onder MSFT. Via de Broker plus500 is het mogelijk om direct te investeren in dit bedrijf.

Microsoft kopen of niet? Is dit het juiste moment?

Door de enorm lage rentes bij de bank, zoeken steeds meer mensen alternatieve. Beleggen blijft een van de populairste alternatieve om toch rendement te halen. Voor je gaat beleggen is het belangrijk om te bepalen wat voor een belegger jij bent. Wil je “snel” winst pakken om eens wat extra geld te hebben? Of investeer jij meer voor lange termijn zodat je wellicht eerder met pensioen kan gaan?

Dit zijn natuurlijk twee uiterste uitgangspunten, maar toch is het belangrijk om te bepalen waarom je wilt gaan investeren.

Als je je doelstellingen bepaald hebt, kun je je portfolio gaan samenstellen. Sommige mensen nemen grote risico’s, als het goed uitpakt kun je veel geld verdienen. Andere mensen investeren liever wat veiliger en zijn bijvoorbeeld blij met een rendement van 5%.

De vraag of investeren in Microsoft een goede keuze is en of het een goede timing is om aandelen te kopen van Microsoft. Ben jij een echte twijfelaar? We raden dan aan om toch alvast een broker account te openen en hier wat geld op te zetten. Mocht je dan een keer snel willen instappen, dan is je account in ieder geval alvast goedgekeurd.

Microsoft aandelen advies

Biflatie.nl biedt nooit advies over investeren & beleggen. Deze pagina kan daarom ook niet als beleggingsadvies gezien worden. Denk altijd goed na, lees je goed in over een bedrijf voor je erin gaat investeren.  Bekijk de alternatieve en maak dan pas je keuze

Het bericht Microsoft aandelen verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht