Neo Foundation onthult nieuwe functies netwerkupdate Neo3

In een open brief aan leden van de Neo-community deelde de NEO Foundation zaterdag hun reflectie over de ontwikkelingen in de laatste vier jaar en kwamen zij met een teaser over hun toekomstplannen voor NEO3: de derde iteratie van hun smart-contract blockchain, dat bestandsopslag en D-ID-functies (digitale of decentrale identiteit) zal ondersteunen.

Neo (NEO) is de 22e grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie heeft een sterk jaar achter de rug. Dit komt onder andere dankzij een samenwerking met Ontology en Switcheo met wie ze een cross-chain interoperabiliteitsproduct met succes hebben gelanceerd en de lancering van Flamingo Finance dat de strijd is aangegaan met Ethereum (ETH) op het gebied van Decentralized Finance (DeFi).

Ondanks deze succesvolle projecten, ging de brief vooral over de toekomst van Neo en de verrassende functies van Neo3, welke nog wel eens hele belangrijke rol kunnen spelen in de toekomst van de cryptocurrency, namelijk bestandsopslag en gedecentraliseerde identiteitskenmerken genaamd NeoFS en NeoID.

De markt heeft aangetoond gemengde gevoelens te hebben over bestandsopslag op de blockchain. Filecoin, een ander op gegevensopslag gericht product waarvan het FIL-token op 15 oktober live ging, zag daarentegen een knotsgekke eerste 24 uur. Zo heftig dat Justin Sun van TRON (TRX) zelfs hypocriet werd en het een exit-scam noemde.

Daarnaast worden D-ID blockchain-producten ook belemmerd. Hoewel er zeker use-cases voor zijn, is nog geen enkel project echt doorgebroken met de functie. Toch hoopt de Neo Foundation dat het introduceren van deze functie tot meer acceptatie zal leiden.

“Samen met de nieuwe functies en verbeteringen van de  systeembeveiliging en -prestaties, zal Neo3 zeker de ideale internetinfrastructuur van de volgende generatie worden.”

De Neo Foundation geeft aan dat het streven is om het mainnet van Neo3 in het eerste kwartaal van 2021 te lanceren. Nog even geduld dus!

The post Neo Foundation onthult nieuwe functies netwerkupdate Neo3 appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie