Novogratz: Als bitcoin (BTC) zijn all-time high dit jaar niet bereikt hang ik het aan de wilgen

De bekende bitcoin (BTC) bull Micheal Novogratz, CEO van Galaxy Digital, sprak tijdens een interview met het Amerikaanse CNBC nogmaals zijn positieve verwachtingen voor het jaar 2020 uit. Als bitcoin zijn all-time high (ATH) dit jaar niet bereikt zegt Novogratz bitcoin “aan de wilgen te hangen.”

In het interview met CNBC stelt Novogratz dat hij nieuwe investeerders de markt ziet betreden:

Ik zie investeerders die ik nog nooit eerder heb gezien; hedgefondsinvesteerders, investeerders met groot kapitaal, die voor het eerst in bitcoin stappen.

Novogratz is mede hierom positief over het jaar 2020. Hij zegt dat in het geval bitcoin dit jaar niet zal stijgen, hij bitcoin “aan de wilgen zal hangen,” wat zoveel betekent als dat hij bitcoin op zal geven.

Een andere reden waarom dit de ideale situatie is voor bitcoin om te stijgen, is de enorme steunpakketten die overheden goedkeuren als gevolg van de zich ontwikkelende financiële crisis. Miljarden worden in de economie gepompt en volgens Novogratz “heeft iedereen het idee dat geld aan bomen groeit.”

De interviewer vraagt hem vervolgens naar welke prijs bitcoin moet stijgen wil Novogratz zijn vertrouwen behouden in de cryptocurrency. Daarop antwoordt Novogratz dat de BTC prijs binnen zes maanden verdubbeld moet zijn. Vervolgens zal bitcoin eind 2020 zijn recordprijs van $20.000 moeten testen.

Novogratz schreef eind maart in een tweet dat het coronavirus mogelijk zorgt voor meer bitcoin adoptie onder de jeugd. Volgens hem moeten “millennials en generatie Z alle zorgen overnemen die door de nu 75-plussers zijn veroorzaakt in het verleden.”

Terwijl het de meesten lukt om het geduld te bewaren en de situatie te aanschouwen ziet analist David een aantal interessante ontwikkelingen in de koers van bitcoin (BTC): wederom bullish signalen! Toch is er volgens David reden om voorzichtig te zijn, zoals hij beschrijft in zijn net verschenen bitcoin koers analyse

The post Novogratz: Als bitcoin (BTC) zijn all-time high dit jaar niet bereikt hang ik het aan de wilgen appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie