Crypto Introductie

Crypto Guide

Introductie

INVESTEER VERSTANDIG

In het verlengde van onze uitgebreide onderzoek in de begintijd, hebben we een belangrijke vuistregel gerealiseerd in de cryptomarkt. Investeer alleen waar je mee kan investeren. Dit komt omdat de markt uitzonderlijk volatiel is, een markt die eerder wordt gevoed door hype en marktsentimenten dan door fundamentele elementen. Dit maakt de crypto markuiterst riskant. Dat is waarom je het potentieel hebt om heel veel geld te verdienen maar ook alles direct weer kwijt te raken.

De markt is heel erg gevoelig voor negatieve nieuwsberichten, volgens vele worden er ook expres negatieve berichten verspreid om de prijs van Bitcoin te laten zakken.

Crypto Guide

Introductie

LEES JE IN

De eerste stap in crypto-bewustzijn is het begrijpen van de onderliggende technologie - blockchain. Vergeet voorlopig de technische jargons. Niemand hoeft u te overtuigen van de revolutionaire blockchain-technologie. Een goed startpunt is het lezen van artikelen, het controleren van online forums en vlogs over crypto's. Je zou snel ontdekken waarom overheden en bedrijven deze ontluikende technologie verkennen en hoe ze het willen integreren met hun systemen, of waarom banken bang zijn voor Blockchain en cryptocurrencies als een bedreiging voor hun bestaan en ze proberen de groei te beperken . Deze kijk zal je helpen om je te verdiepen in het leren en zien van de mogelijkheden van het potentieel van blockchain-technologie.

Crypto guide

Introductie

DENK EERST AAN LONG TERM

Waarschijnlijk ben je net begonnen of wil je net beginnen met cryptocurrency's. Cryptocurrency is niet "effe snel rijk worden". Heb niet de mentaliteit om korte termijn winsten na te verwachten. Vooral als u niet beschikt over de nodige handels- of technische vaardigheden. Wees niet de man die 1700 BTC had toen het gewaardeerd werd op $ 0,06. Hij verkocht het voor $ 0,30 en kon zich wel voor de kop slaan toen toen in 2011 .het $ 8,00 bereikte. Laat staan de $ 20.000

Op ten duur ben je meer gedreven, heb je meer kennis en zal je waarschijnlijk de technische kanten van een chart leren. Misschien kan je dan gaan daytraden. Echter vele lukt het niet!

Crypto Guide

Introductie

EMOTIES

Een onbreekbare handelsregel zegt dat je nooit je emoties in de handel moet betrekken. Dit is een basisregel voor iedereen die posities op heeft op elk termijn, maar vooral voor degenen die handelen voor de korte termijn. Emoties, in dit geval - angst voor verlies, beïnvloedt ons en verstoort volledig ons actieplan. Je emoties overwinnen is ook belangrijk na een mislukte ruil of nadat je een munt hebt verkocht die sky rocking is net nadat je hem hebt verkocht. Kortom, heb geen spijt van de winst die u gemist hebt en voel u niet schuldig over een verloren transacties. Stel jezelf een plan van aanpak samen met een reeks doelen en handel ernaar, alsof je een voorgeprogrammeerde computer bent. Menselijke wezens zijn geen rationele wezens.

Crypto Guide

Introductie

WAT NAAR BENEDEN GAAT BLIJFT SOMS BENEDEN

Bijna iedereen sluit zich aan bij Telegram-groepen en volgt Twitter-handelaren op signalen, en daar is niets mis mee, zolang je maar je eigen onderzoek doet. Er is geen tekort aan 'shilling' (het promoten van munten en marktbewegingen voor persoonlijk gewin) op alle sociale media, en je zult tonnen mensen tegenkomen die beweren dat een bepaalde munt binnenkort 'moon' gaat!
Veel van deze shills zijn valse accounts, betaalde promoters of leden van pump and dump-groepen, die nep-hype creëren om mensen FOMO te laten gaan (Fear of missing out. )Eigen onderzoek doen is een belangrijke stap voordat je een positie betreedt.

previous arrow
next arrow
Slider