‘Satoshi zal zijn 1,1 miljoen bitcoin (BTC) waarschijnlijk nooit gebruiken’

Sergio Lerner, Patoshi Pattern onderzoeker, denk dat Satoshi Nakamoto nooit zijn 1,1 miljoen BTC uit zijn bitcoin (BTC) wallet zal verplaatsen. Deze wallet is ondertussen ongeveer $11 miljard waard.

The Patoshi Pattern maakt gebruik van drie privacygerelateerde fouten in v.01, wat een oud protocol is, om blocks aan te duiden die met grote waarschijnlijkheid zijn gemined door anonieme miners. De theorie van Lerner zegt dat een individuele miner 22.000 blocks heeft gemined in het begin. Daarna geeft hij aan dat Satoshi zelf waarschijnlijk ook aan het minen was en dat er “bewijs bestaat dat de Patoshi-patronen koppelt aan Satoshi, gebaseerd op openbare informatiebronnen en de blockchain”

Lerner denkt dat, gebaseerd op trends en patronen, Satoshi nooit zijn Bitcoin zal verplaatsen.

“Aangenomen dat Satoshi Patoshi is, geloof ik, gebaseerd op de geschiedenis van Satoshi-coins, dat Satoshi zijn coins nooit zal gebruiken. Daarom denk ik dat Bitcoin niet eerlijker en altruïstischer kan zijn.”

In mei tweette het twitter account “Whale Alert” dat er een transactie was gedaan van 40 BTC vanuit een wallet die al sinds 2009 niet meer actief is. De coins zijn gemined in de eerste maand dat Bitcoin actief was.

Een analist met de naam Joseph Young zei dat hij denkt dat de groep die achter de transactie zit samenwerkte met Satoshi Nakamoto.

“Dat is slechts een maand nadat [het] eerste bitcoin-block werd mined. Er zijn niet veel mensen die dit kunnen doen, misschien naaste ontwikkelaars van Satoshi. Mijn vraag is waarom, en niet wie, voor het eerst in meer dan 10 jaar 50 BTC is verstuurt.”

Lerner gaf echter aan dat de Bitcoin niet van Satoshi zijn.

De CEO van Blockstream Adam Back, die onlangs aangaf dat hij niet Satoshi is, zegt dat hij zijn twijfels heeft op het Patoshi Pattern maar zegt dat hij het er mee eens is dat de BTC niet van Satoshi zijn.

“Mensen moeten chillen. Als Satoshi zijn coins zou verkopen, zou hij zeker zijn meest recent geminde coins, en dus de meest anonieme eerst verkopen.

Bovendien gokt dit patoshi-onderzoek vrijwel, hij heeft waarschijnlijk minder coins dan mensen denken, en je zult willekeurige vroege miners vervolgens verkeerd behandelen.”

The post ‘Satoshi zal zijn 1,1 miljoen bitcoin (BTC) waarschijnlijk nooit gebruiken’ appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat of Facebook pagina!

Deel dit bericht

Geef een reactie