Slechte investeringen en juiste beslissingen, Mr. Probz is te gast in Madelon Navigeert!

In de YouTube serie Madelon Navigeert gaat Madelon Vos in gesprek met bekende journalisten, economen en ondernemers. Deze vierde aflevering heeft zij Dennis Stehr te gast. Dennis, die beter bekend is als Mr. Probz, vertelt zijn bijzondere verhaal en snijdt daarin ook aan wat zijn weg was naar het grote geld, hoe hij daarmee om gaat en hoe de juiste beslissingen te maken.

Lees en kijk je al een tijdje mee in de wereld can bitcoin en andere cryptocurrencies, dan is Madelon vast een bekend gezicht voor je! Zo geeft zij cursussen waarin je onder andere leert hoe je veilig en vertrouwd aan de slag kan gaan met bitcoin en andere cryptocurrencies en hoe je winst kan boeken met het investeren in crypto. Ben je bekend met de basics? Dan kan je ook kennis opdoen over marktbewegingen en traden! Gebruik kortingscode CRYPTOINSIDERS bij het kopen van een cursus en krijg 10% korting!

 

The post Slechte investeringen en juiste beslissingen, Mr. Probz is te gast in Madelon Navigeert! appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie