Snapchat aandelen

Snapchat logo

Snapchat (SNAP), wie kent de applicatie inmiddels ook niet? Snapchat is een applicatie voor het delen van foto’s en video’s op smartphones welke runnen op iOS en Android. Snapchat is uitgegroeid tot één van de meest gebruikte smartphone applicaties voor het delen van foto’s en kleine video’s. Het product is uniek ten opzichte van andere social media bedrijven als Facebook, Twitter en Pinterest. Je ziet namelijk de media slechts voor een klein aantal seconden, waarna het verdwijnt.

De eerste versie van Snapchat is opgericht door Bobby Murphy en Evan Spiegel in 2011 toen het nog Picaboo heette, waar het toen nog geen succes had. Het bedrijf heeft later een aantal zaken veranderd en het product ‘Snapchat’ genoemd waarna het een razend succes werd en sindsdien niet meer te stoppen is. Snapchat groeit sinds al elk kwartaal in gebruikers en omzet. Op dit moment zijn Snapchat aandelen te kopen via Etoro, Plus500 en Binckbank in Nederland.

Snapchat aandelen kopen bij de beste broker

Wil jij investeren in dit aandeel? Biflatie.nl heeft een vergelijking gemaakt tussen de beste online brokers. Het aandeel is te verkrijgen bij de volgende brokers:

[table id=3 /]

Investeren in Snapchat kan dus via bovenstaande brokers. Voor dat je wilt investeren in dit bedrijf, is het belangrijk om je goed in te lezen. Wij hebben daarom op deze pagina een overzicht gegeven van de Snapchat koers, de verwachtingen en toekomst van Snapchat maar ook feitelijke informatie zoals de jaarcijfers.

Heb je toch al besloten dat je wilt beleggen in Snapchat aandelen? Via de eerder benoemde brokers kun je je vaak gratis registreren en direct na registratie Snapchat aandeel kopen.

Koers Snapchat de actuele waarde van de aandelen Snapchat

De actuele koers van het bedrijf is te volgen via Biflatie.nl.

Via bovenstaande grafiek kun je zien wat het aandeel van Snapchat kost. Het aandeel Snapchat wordt verhandeld op NYSE en is terug te vinden onder SNAP. Via de Broker plus500 is het mogelijk om direct te investeren in dit bedrijf.

Snapchat kopen of niet? Is dit het juiste moment?

Door de enorm lage rentes bij de bank, zoeken steeds meer mensen alternatieve. Beleggen blijft een van de populairste alternatieve om toch rendement te halen. Voor je gaat beleggen is het belangrijk om te bepalen wat voor een belegger jij bent. Wil je “snel” winst pakken om eens wat extra geld te hebben? Of investeer jij meer voor lange termijn zodat je wellicht eerder met pensioen kan gaan?

Dit zijn natuurlijk twee uiterste uitgangspunten, maar toch is het belangrijk om te bepalen waarom je wilt gaan investeren.

Als je je doelstellingen bepaald hebt, kun je je portfolio gaan samenstellen. Sommige mensen nemen grote risico’s, als het goed uitpakt kun je veel geld verdienen. Andere mensen investeren liever wat veiliger en zijn bijvoorbeeld blij met een rendement van 5%.

De vraag of investeren in Snapchat een goede keuze is en of het een goede timing is om aandelen te kopen van Snapchat. Ben jij een echte twijfelaar? We raden dan aan om toch alvast een broker account te openen en hier wat geld op te zetten. Mocht je dan een keer snel willen instappen, dan is je account in ieder geval alvast goedgekeurd.

[table id=3 /]

Snapchat aandelen advies

Biflatie.nl biedt nooit advies over investeren & beleggen. Deze pagina kan daarom ook niet als beleggingsadvies gezien worden. Denk altijd goed na, lees je goed in over een bedrijf voor je erin gaat investeren.  Bekijk de alternatieve en maak dan pas je keuze.

Het bericht Snapchat aandelen verscheen eerst op Biflatie.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

 

Deel dit bericht

Geef een reactie