Stellar (XLM) Development Foundation gaat bijdrage doen aan livestream Internationaal Monetair Fonds (IMF)

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft op zijn website een stream aangekondigd met vooraanstaande figuren die de toekomst van transnationale betalingen zullen bespreken.

Het evenement, dat gepland staat voor maandag 19 oktober, heeft belangrijke personen waaronder Stellar (XLM) Development Foundation CEO Denelle Dixon, de FED-voorzitter Jerome Powell, het hoofd van de Bank for International Settlements en een senior VP van Mastercard uitgenodigd.

 

De livestream heeft de naam ‘Cross-Border Payment – A Vision for the Future’ gekregen en bevat een panel van besluitvormers op het hoogste niveau dat van plan is om over nieuwe digitale valuta te praten en te bespreken hoe de toekomst van internationale betalingen eruit zal zien, aldus de beschrijving op de website.

Het eerste panel zal bestaan ​​uit de Fed-voorzitter Jerome Powell, General Manager van de Bank for International Settlements, Gouverneur van de Central Bank of Malaysia en het hoofd van de Monetary Authority in Saudi-Arabië.

Zij zullen de mogelijkheden bespreken van een samenwerking tussen beleidsmakers om de hoogst mogelijke voordelen voor de samenleving te creëren en de kosten en risico’s te minimaliseren.

Dixon zal in het tweede panel samen met de CEO van eCurrency, Celo en de senior VP van Mastercard spreken over de zwakke punten van de moderne cross-border betalingssystemen, innovatieve oplossingen uit de private sector en wat fintech-bedrijven verwachten van mondiale beleidsmakers.

Als reactie op de tweet spreken veel mensen zich uit over Ripple (XRP) en de competitie met Stellar. XRP de op vier na grootste cryptocurrency heeft onlangs grote stappen gezet in het hervormen van cross-border betalingen door het op te zetten van het PayID-betalingsnetwerk samen met andere spelers in het crypto-ecosysteem. Ook heeft het zich aangesloten bij de ISO 20022-standaard door deze te integreren in RippleNet.

The post Stellar (XLM) Development Foundation gaat bijdrage doen aan livestream Internationaal Monetair Fonds (IMF) appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie