TRON’s (TRX) Justin Sun: “Filecoin is exit scam!” Maar is dat niet een beetje hypocriet van hem?

Onlangs ging het mainnet van Filecoin (FIL) live en kon het token op meerdere exchanges verhandeld worden. Dit zorgde voor flink wat vuurwerk. De token, die verkocht werd tijdens de initial coin offering (ICO) in 2017, steeg namelijk tot grote hoogtes. TRON’s (TRX) Justin Sun ziet het echter als een grote exit scam.

Filecoin is een project dat als doel heeft om de opslag van bestanden gedecentraliseerd te regelen. In principe staat het netwerk gebruikers toe om ongebruikte opslag op hun hardeschijf te verhuren, en om je bestanden gedecentraliseerd op te slaan in plaats van op een gecentraliseerde serveropslag.

Zoals in dit artikel gelezen kan worden steeg FIL bijzonder hard vandaag. De koers bereikte uiteindelijk een hoogtepunt van $220 terwijl het token aan het begin van de dag nog zo’n $10 waard was op cryptocurrency exchange Binance. Kort nadat het token verhandelbaar werd op verschillende exchanges dook de prijs weer keihard omlaag. Sun, de oprichter van TRON, beschuldigt de ontwikkelaars nu van het plegen van een exit scam.

Sun haalt in zijn tweets aan dat “miners, investeerders en oprichters zich aan de verwervingsregels [van het token] moeten houden.” Bepaalde groepen zouden volgens hem deze regels gebroken hebben door massaal FIL te verkopen wat voor een enorme dump heeft gezorgd.

De Securities and Exchanges Commission (SEC) zou nu onderzoek moeten doen naar het voorval. “Het breken van deze regels heeft serieuze juridische en compliance consequenties,” aldus Sun. Of het ook allemaal klopt wat hij zegt is niet helemaal duidelijk. Zo heeft Sun zelf ook geen schoon geweten wat betreft het dumpen van crypto.

Een Twitter-gebruiker plaatste hierom gekscherend dezelfde tweet, maar met de project-naam aangepast naar projecten van Sun uit het verleden. Deze projecten zouden na lancering ook een flinke dump hebben doorgemaakt:

The post TRON’s (TRX) Justin Sun: “Filecoin is exit scam!” Maar is dat niet een beetje hypocriet van hem? appeared first on Crypto Insiders.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!

Deel dit bericht

Geef een reactie