Voorbereidingen treffen voor het kopen van Cryptocurrency’s

Crypto Guide

VOORBEREIDINGEN

Je wilt dus een cryptocurrency kopen maar weet nog niet echt hoe. Je bent al op de goede weg, wij nemen je mee in een paar stappen hoe je in het bezit kan komen van een currency. Om een cryptocurrency te kopen moet je eerst wat voorbereidingen treffen, en daar ben je nu al mee bezig! Lees je in, en laat je niet gek maken. Voorkom fouten zoals de coins naar de verkeerde wallet sturen. Het enige wat er gezien word in de mainstream media is Bitcoin maar er zijn zoveel andere coins. Verdiep je in verschillende tactieken en
houd je daar aan. Blijf de trends volgen, blijf ook je coin volgen

Maak een keuze waar en welke coin je wilt kopen. Koop je je currency bij een broker dan is het vrij eenvoudig. Hier kan je tegenwoordig meerdere soorten cryptocurrency's kopen. Wil je een currency kopen die niet bij een broker te koop is dan komt er wat meer om de hoek kijken. Dan zal je een account moeten aanmaken bij een exchange waar deze gelist is.

Misschien overbodig om te zeggen, maar gebruik geen geld die je niet hebt of niet kan missen. Knap lullig als je zo overtuigd was dat je coin naar de maan zou gaan, niet doet en nu geen boodschappen meer kan doen. Wij geven hier ook niet onze advies in welke coin(s) je moet investeren, we hebben wel ergens een mening over maar ieder maakt zijn eigen keuze in welke coin of coins wilt investeren. Wij helpen je alleen met hoe je aan de coin moet komen!

Slider