Zwarte woendag!

Zwarte woendag!

De Cryptocurrency markt is panisch.

De massale uitverkoop begon op woensdag en verzamelde zich op donderdag, met een totale marktkapitalisatie die zo laag als $ 184B daalde.
Dit was voor de eerste keer sinds oktober 2017.  Laat op woensdag zakte Bitcoin ineen tot $ 5.312 voordat het op het moment van schrijven terug kwam
tot $ 5.636. De marktkap van de grootste digitale munt daalde voor de eerste keer in meer dan een jaar onder het watermerk van $ 100B. BTC / USD.

Mogelijke redenen voor Bitcoin-crash

Deze ontwikkeling kan mogelijk leiden tot een meer uitgebreide uitverkoop, volgens Naeem Aslam, een marktanalist bij Think Markets UK

“Na de recente poging om $ 6.500 te verwijderen heeft bitcoin alle momentum verloren en nu zien we een aantal erg bearish signalen,” zei hij.

Ripple’s XRP en Ethereum vechten voor de tweede plaats in de cryptocurrency rating. Momenteel is de marktkapitalisatie van Ethereum geregistreerd
voor $ 18,5, hoewel Ripple een goede tweede is met $ 18,2 miljard. De munten verloren de afgelopen 24 uur 13% en 11% van hun respectieve waarde.
De sell-off is in een stroomversnelling aangezien ETH / USD 3,3% sinds het begin van donderdag is gedaald en op het moment van schrijven $ 176,66 bedroeg.
XRP / USD heeft bijna 6% tot $ 0,4777 verloren.

Andere altcoins zijn in dezelfde verwoeste omstandigheden waarin Bitcoin Cash sinds deze keer op woensdag bijna 20% verloor.
BCH / USD is de slechtste artiest van de dag, terwijl hij op het moment van schrijven van hand wisselde.
Bitcoin Cash heeft vandaag een harde vork, wat een rommelige gebeurtenis zal worden