crypto stijgt

Ordinals (ORDI), een relatief nieuwe altcoin, heeft investeerders uitzonderlijke resultaten opgeleverd. In slechts de afgelopen 24 uur heeft deze cryptocurrency een indrukwekkende waardestijging van 8,5% ervaren.

Deze sterke prijsprestatie heeft de aandacht van beleggers getrokken, maar wat maakt ORDI zo uniek en waarom stijgt de munt zo snel in waarde?

ORDI koers stijgt met 19 duizend procent

In de afgelopen maanden heeft ORDI een aanzienlijke waardestijging doorgemaakt. Waar een munt in oktober nog voor $3,14 verhandeld werd, ligt de huidige prijs van een ORDI-token op maar liefst $62,90. Dit betekent een explosieve toename van ongeveer 19.000% in slechts vier maanden tijd.

Met deze groei heeft ORDI de 60e plaats bereikt in de ranglijst van cryptomunten op basis van marktwaarde. Deze prestatie is des te opmerkelijker omdat de munt pas sinds mei vorig jaar op de markt is, en daarmee beter presteert dan veel andere altcoins.

ORDI koers schiet omhoog
ORDI koers schiet omhoog – Bron: TradingVIew

Wat is ORDI?

Ordinals is een innovatieve cryptocurrency die functioneert op het Bitcoin (BTC) netwerk. Dit project onderscheidt zich door het mogelijk maken van het presenteren van informatie zoals afbeeldingen en tekst op het BTC-netwerk, in de vorm van Non-Fungible Tokens (NFTs) of sportgerelateerde tokens. Dit wordt mogelijk gemaakt doordat Ordinals ontwikkeld is in het BRC-20 format, specifiek voor het Bitcoin-netwerk.

Een opmerkelijk aspect van het Ordinals-project is dat een substantieel deel van het in omloop zijnde aanbod rechtstreeks is gedistribueerd onder de gebruikers van het netwerk. Hierdoor is een aanzienlijk deel van de beschikbare munten in handen van de community.

Kan de ORDI koers nog verder stijgen in de toekomst?

Ordinals (ORDI), een belangrijke cryptocurrency, volgt vaak de prijstrends van Bitcoin (BTC). Bitcoin staat nu op ongeveer $43,200 en begint wat te stijgen. Deze leidende cryptocurrency is recentelijk gestegen van $38.000 naar de huidige prijs. Als deze stijging blijft doorgaan, is het waarschijnlijk dat ORDI ook in waarde zal toenemen.

Deze trend kan extra aandacht brengen voor tokens die gebaseerd zijn op de BRC-20 standaard. Deze standaard wordt sinds vorig jaar steeds populairder. ORDI, die deze standaard gebruikt, blijft interessant voor investeerders en handelaren. De munt probeert nu een stabiele prijs te vinden rond de $60, wat een belangrijk niveau is voor de toekomstige prijsontwikkeling. Vanuit hier kan de koers verder stijgen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht ORDI of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Het bericht Deze Crypto steeg in 4 maanden tijd met 19000% verscheen eerst op Newsbit.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!