Voorbereidingen/Tips
Voorbereiding
Je wilt dus een cryptocurrency kopen maar weet nog niet echt hoe. Je bent al op de goede weg, wij nemen je mee in een paar stappen hoe je in het bezit kan komen van een currency. Om een cryptocurrency te kopen moet je eerst wat voorbereidingen treffen, en daar ben je nu al mee bezig! Lees je in, en laat je niet gek maken. Voorkom fouten zoals de coins naar de verkeerde wallet sturen. Het enige wat er gezien word in de mainstream media is Bitcoin maar er zijn zoveel andere coins. Verdiep je in verschillende tactieken en houd je daar aan. Blijf de trends volgen, blijf ook je coin volgen. Maak een keuze waar en welke coin je wilt kopen. Koop je je currency bij een broker, dan is het vrij eenvoudig. Hier kan je tegenwoordig meerdere soorten cryptocurrency’s kopen. Wil je een currency kopen die niet bij een broker te koop is dan komt er wat meer om de hoek kijken. Dan zal je een account moeten aanmaken bij een exchange waar deze gelist is. Misschien overbodig om te zeggen, maar gebruik geen geld wat je niet hebt of niet kan missen. Knap lullig als je zo overtuigd was dat je coin naar de maan zou gaan, niet doet en nu geen boodschappen meer kan doen. Wij geven hier ook geen advies in welke coin(s) je moet investeren, we hebben wel ergens een mening over maar iedereen maakt zijn eigen keuze in welke coin of coins je wilt investeren. Wij helpen je alleen met hoe je aan de coin moet komen!
Inverteer verstandig
In het verlengde van onze uitgebreide onderzoek in de begintijd, hebben we een belangrijke vuistregel gerealiseerd in de cryptomarkt. Investeer alleen waar je mee kan investeren. Dit komt omdat de markt uitzonderlijk volatiel is, een markt die eerder wordt gevoed door hype en marktsentimenten dan door fundamentele elementen. Dit maakt de cryptomarkt uiterst riskant. Dat is waarom je het potentieel hebt om heel veel geld te verdienen maar ook alles direct weer kwijt te raken.
Lees je in
De eerste stap in crypto-bewustzijn is het begrijpen van de onderliggende technologie – blockchain. Vergeet voorlopig de technische jargons. Niemand hoeft u te overtuigen van de revolutionaire blockchain-technologie. Een goed startpunt is het lezen van artikelen, het controleren van online forums en vlogs over crypto’s. Je zal snel ontdekken waarom overheden en bedrijven deze ontluikende technologie verkennen en hoe ze het willen integreren met hun systemen, of waarom banken bang zijn voor Blockchain en cryptocurrencies als een bedreiging voor hun bestaan en ze proberen de groei te beperken . Deze kijk zal je helpen om je te verdiepen in het leren en zien van de mogelijkheden van het potentieel van blockchain-technologie. bekijk eens The Candlestick Trading Bible NL VERSIE
Long term
Waarschijnlijk ben je net begonnen of wil je net beginnen met cryptocurrency’s. Cryptocurrency is niet “effe snel rijk worden”. Heb niet de mentaliteit om korte termijn winsten te verwachten. Vooral als u niet beschikt over de nodige handels- of technische vaardigheden. Wees niet de man die 1700 BTC had toen het gewaardeerd werd op $ 0,06. Hij verkocht het voor $ 0,30 en kon zich wel voor de kop slaan toen in 2011 .het $ 8,00 bereikte. Laat staan de $ 20.000

Op den duur ben je meer gedreven, heb je meer kennis en zal je waarschijnlijk de technische kanten van een chart leren. Misschien kan je dan gaan daytraden. Echter vele lukt het niet!

Emoties
Een onbreekbare handelsregel zegt dat je nooit je emoties in de handel moet betrekken. Dit is een basisregel voor iedereen die posities heeft op elk termijn, maar vooral voor degenen die handelen voor de korte termijn. Emoties, in dit geval – angst voor verlies, beïnvloedt ons en verstoort volledig ons actieplan. Je emoties overwinnen is ook belangrijk na een mislukte ruil of nadat je een munt hebt verkocht die sky rocking is net nadat je hem hebt verkocht. Kortom, heb geen spijt van de winst die u gemist hebt en voel u niet schuldig over een verloren transactie. Stel voor jezelf een plan van aanpak samen met een reeks doelen en handel ernaar, alsof je een voorgeprogrammeerde computer bent. Menselijke wezens zijn geen rationele wezens.
Wat naar beneden gaat blijft soms beneden
Bijna iedereen sluit zich aan bij Telegram-groepen en volgt Twitter-handelaren op signalen, en daar is niets mis mee, zolang je maar je eigen onderzoek doet. Er is geen tekort aan ‘shilling’ (het promoten van munten en marktbewegingen voor persoonlijk gewin) op alle sociale media, en je zult tonnen mensen tegenkomen die beweren dat een bepaalde munt binnenkort ‘moon’ gaat!
Veel van deze shills zijn valse accounts, betaalde promoters of leden van pump & dump-groepen, die nep-hype creëren om mensen FOMO te laten gaan (Fear of missing out. )Eigen onderzoek doen is een belangrijke stap voordat je een positie betreedt.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…

Deel deze pagina