Wat is Telegram

Telegram is een app waarmee je gratis berichten kan versturen. Het werkt hetzelfde als Whatsapp. Telegram is 14 augustus 2013 gelanceerd. Hieronder vind je hoe je Telegram op een Android, Iphone/iPad, Windows/Linux/MacOS kan installeren

Hoe installeer je telegram

Telegram op Android
Om Telegram op een Android smartphone te installeren ga je naar  Google Play  en daar zoek je de app Telegram op en installeer deze. Doorloop nu de stappen en als je een account hebt aangemaakt klik hier op om de groep te openen.
Telegram op Iphone/iPad
Om Telegram op een iPhone/iPad te installeren ga je naar de App Store en daar zoek je de app Telegram op en installeer deze. Doorloop nu de stappen en als je een account heb aangemaakt klik hier op om de groep te openen.
Telegram op Windows Phone
Om Telegram op een Windows Phone te installeren ga je naar de market store en daar zoek je de app Telegram op en installeer deze. Doorloop nu de stappen en als je een account heb aangemaakt klik hier op om de groep te openen.
Telegram op Windows(PC/Laptop)
Om Telegram op een Windows PC/Laptop te installeren  download je de software en installeer deze. Doorloop nu de stappen en als je een account heb aangemaakt klik hier op om de groep te openen.
Telegram op MacOS
Om Telegram op een MacOS te installeren  download je de software en installeer deze. Doorloop nu de stappen en als je een account heb aangemaakt klik hier op om de groep te openen.
Telegram via webbrowser
Om Telegram op een webbrowser te gebruiken klik hier. Doorloop nu de stappen en als je een account heb aangemaakt klik hier op om de groep te openen.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…

Deel deze pagina