Uitleg HitBTC

1. Wat is HitBTC?:

HitBTC is een cryptocurrency-beurs, ook wel bekend als een crypto-handelsplatform. Het is opgericht in 2013 en stelt gebruikers in staat om verschillende cryptocurrencies te verhandelen en te kopen/verkopen. Het platform biedt een breed scala aan handelsparen, geavanceerde handelsopties en liquiditeit voor zowel beginners als ervaren handelaren.

Als een van de oudere spelers in de cryptocurrency-beurswereld, heeft HitBTC geprobeerd om een geavanceerd en betrouwbaar handelsplatform te bieden aan gebruikers over de hele wereld. Het platform richt zich op het faciliteren van de handel in cryptocurrencies, waarbij gebruikers kunnen profiteren van prijsverschillen tussen verschillende digitale activa.

HitBTC biedt handelsmogelijkheden voor zowel individuele handelaren als institutionele klanten. Gebruikers kunnen handelsorders plaatsen, handelshistorie en grafieken bekijken, en verschillende technische analyses uitvoeren om beslissingen te nemen over hun handelsstrategieën.

Houd er rekening mee dat terwijl HitBTC een gevestigd platform is, er in het verleden enige zorgen zijn geuit over beveiligingsincidenten en klantenservice. Het is altijd verstandig om grondig onderzoek te doen voordat je besluit om een bepaald handelsplatform te gebruiken en om de veiligheidsmaatregelen te volgen om je cryptocurrency-activa te beschermen.

Bezoek hier de website van HitBTC!

2. Doel van HitBTC:

Het doel van HitBTC is om een geavanceerd en technologisch georiënteerd handelsplatform te bieden voor cryptocurrency-handelaren en investeerders. Hier zijn enkele van de belangrijkste doelen en kenmerken van HitBTC:

 1. Markttoegang: HitBTC streeft ernaar om een breed scala aan cryptocurrencies en handelsparen aan te bieden, zodat gebruikers de mogelijkheid hebben om te handelen in verschillende digitale activa.
 2. Liquiditeit: Het platform streeft naar hoge liquiditeit, wat betekent dat er voldoende handelsvolume is om transacties snel en efficiënt uit te voeren.
 3. Geavanceerde handelsopties: HitBTC biedt geavanceerde handelsopties, zoals limietorders, stop-loss en take-profit orders, waarmee handelaren complexe handelsstrategieën kunnen implementeren.
 4. Handelsgrafieken en analyses: Het platform voorziet gebruikers van gedetailleerde handelsgrafieken, technische analyses en historische gegevens om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen.
 5. API-ondersteuning: HitBTC biedt een Application Programming Interface (API) die traders en ontwikkelaars kunnen gebruiken om geautomatiseerde handelsstrategieën te implementeren.
 6. Internationale bereikbaarheid: HitBTC is toegankelijk voor gebruikers over de hele wereld en biedt ondersteuning voor meerdere talen.

Het is echter belangrijk op te merken dat hoewel dit de doelen van HitBTC zijn, er in het verleden enige controverse en zorgen zijn geweest over de beveiliging, regelgeving en klantenservice van het platform. Voordat je besluit om HitBTC te gebruiken, is het raadzaam om grondig onderzoek te doen, op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen en de algemene reputatie van de beurs te overwegen.

3. Account aanmaken bij HitBTC:

Het aanmaken van een account bij HitBTC om te beginnen met handelen, volgt over het algemeen een vergelijkbaar proces als bij andere cryptocurrency-beurzen. Hier is een algemene gids over hoe je een account kunt aanmaken bij HitBTC:

 1. Ga naar de HitBTC-website: Ga naar de officiële website van HitBTC: https://hitbtc.com/
 2. Registreren: Klik op de knop “Register” (Registreren) op de startpagina van de website.
 3. E-mailadres: Geef een geldig e-mailadres op dat je wilt gebruiken voor je HitBTC-account.
 4. Wachtwoord: Kies een sterk wachtwoord voor je account. Het wordt aanbevolen om een combinatie van hoofdletters, kleine letters, cijfers en speciale tekens te gebruiken voor een betere beveiliging.
 5. Bevestiging: Voer het wachtwoord opnieuw in ter bevestiging.
 6. Verificatie: Afhankelijk van de vereisten van HitBTC moet je mogelijk een verificatieproces doorlopen. Dit kan een e-mailverificatie zijn waarbij je een link moet openen die naar je e-mailadres is gestuurd.
 7. 2-factor authenticatie (optioneel): HitBTC raadt ten zeerste aan om 2-factor authenticatie (2FA) in te schakelen voor extra beveiliging van je account. Dit kan via een authenticatie-app op je smartphone.
 8. Aanvullende informatie: Nadat je je account hebt geregistreerd en geverifieerd, moet je mogelijk aanvullende informatie verstrekken, zoals persoonlijke gegevens en identiteitsverificatie, afhankelijk van de vereisten van het platform.
 9. Inloggen: Zodra je account is geregistreerd en ingesteld, kun je inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.
 10. Fondsen storten: Voordat je kunt beginnen met handelen, moet je cryptocurrency of fiat-geld op je HitBTC-account storten. Dit kan via stortingsmethoden die door HitBTC worden ondersteund.
 11. Start met handelen: Nadat je geld op je account hebt gestort, kun je beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies op het platform.

Het is belangrijk op te merken dat cryptocurrency-beurzen regelmatig hun procedures en vereisten bijwerken, dus zorg ervoor dat je de meest recente instructies en beleidsregels volgt die op de officiële HitBTC-website worden verstrekt.

4. Hoe HitBTC werkt:

HitBTC is een cryptocurrency-beurs die handelaren en investeerders in staat stelt om verschillende digitale activa te kopen, verkopen en verhandelen. De werking van HitBTC is gebaseerd op enkele kernprincipes van een typische cryptocurrency-uitwisseling. Hier is hoe HitBTC in grote lijnen werkt:

 1. Markten en handelsparen: HitBTC ondersteunt een breed scala aan cryptocurrency-markten en handelsparen. Een handelspaar bestaat uit twee verschillende cryptocurrencies die tegen elkaar kunnen worden verhandeld. Bijvoorbeeld, in het handelspaar BTC/ETH kun je Bitcoin (BTC) kopen of verkopen met Ethereum (ETH).
 2. Orderboek: HitBTC toont een orderboek met alle lopende koop- en verkooporders voor verschillende handelsparen. Het orderboek geeft inzicht in de huidige vraag en aanbod op de markt en kan handelaren helpen om geïnformeerde beslissingen te nemen.
 3. Plaatsen van orders: Gebruikers kunnen verschillende soorten orders plaatsen, zoals marktorders, limietorders en stoporders. Een marktorder wordt direct tegen de huidige marktprijs uitgevoerd, een limietorder wordt geplaatst tegen een specifieke prijs en wacht op een matchende order, en een stoporder wordt geactiveerd wanneer de marktprijs een bepaald niveau bereikt.
 4. Matching engine: De matching engine van HitBTC brengt koop- en verkooporders samen op basis van prijs en tijd. Zodra een kooporder overeenkomt met een verkooporder, wordt de transactie uitgevoerd.
 5. Grafieken en technische analyse: HitBTC biedt grafieken en tools voor technische analyse, waarmee gebruikers historische prijsbewegingen en patronen van verschillende cryptocurrencies kunnen analyseren. Dit kan handelaren helpen om trends te identificeren en weloverwogen beslissingen te nemen.
 6. Handelsinterface: Het platform biedt een gebruiksvriendelijke handelsinterface waar gebruikers hun orders kunnen beheren, grafieken kunnen bekijken en marktgegevens kunnen analyseren.
 7. Beveiliging: HitBTC implementeert beveiligingsmaatregelen zoals 2-factor authenticatie (2FA) en cold storage voor het grootste deel van de fondsen. Cold storage houdt in dat de meeste cryptocurrencies offline worden bewaard, waardoor ze minder kwetsbaar zijn voor hacks.
 8. Stortingen en opnames: Gebruikers kunnen cryptocurrency of fiat-geld storten op hun HitBTC-accounts om te gebruiken voor handel. Opnames kunnen ook worden aangevraagd wanneer gebruikers hun tegoeden willen overboeken naar hun eigen wallets.
 9. Fees: HitBTC brengt handelskosten in rekening voor elke transactie. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het handelsvolume en het type order dat wordt geplaatst.
 10. API-toegang: HitBTC biedt ook API-toegang voor geavanceerde handelaren en ontwikkelaars die geautomatiseerde handelsstrategieën willen implementeren.

Het is belangrijk op te merken dat HitBTC slechts een van de vele cryptocurrency-beurzen is en dat het gebruik van elke beurs enigszins kan variëren op basis van de aangeboden functies, gebruikersinterface en beleidsregels. Het is raadzaam om de officiële documentatie en handleidingen van HitBTC te raadplegen voor gedetailleerde informatie over hoe het platform specifiek werkt.

5. Veiligheid bij HitBTC:

De veiligheid van een cryptocurrency-beurs is een cruciaal aspect, aangezien het gaat om het beschermen van gebruikersaccounts, persoonlijke informatie en fondsen tegen potentiële bedreigingen zoals hacks en fraude. HitBTC heeft enkele maatregelen geïmplementeerd om de veiligheid van zijn gebruikers te waarborgen:

 1. Beveiligingsprotocollen: HitBTC maakt gebruik van beveiligingsprotocollen zoals SSL (Secure Sockets Layer) en HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) om de communicatie tussen gebruikers en het platform te versleutelen. Dit helpt bij het beveiligen van gevoelige informatie zoals inloggegevens en transactiegegevens.
 2. 2-factor authenticatie (2FA): HitBTC ondersteunt 2FA, wat een extra beveiligingslaag biedt bij het inloggen op een account. Gebruikers moeten naast hun wachtwoord ook een tweede verificatiemethode invoeren, zoals een tijdelijke verificatiecode die naar hun mobiele apparaat wordt gestuurd.
 3. Cold storage: Het grootste deel van de fondsen op HitBTC wordt offline bewaard in zogenaamde cold wallets. Dit vermindert het risico van diefstal door hackers, omdat de private keys die nodig zijn om transacties te autoriseren niet permanent zijn verbonden met internet.
 4. Beveiligingsteams: HitBTC heeft beveiligingsteams en experts in dienst die continu werken aan het monitoren van activiteiten op het platform en het identificeren van verdachte activiteiten.
 5. Audits en beveiligingscontroles: Het platform voert regelmatig audits en beveiligingscontroles uit om potentiële zwakke punten in de beveiliging te identificeren en aan te pakken.
 6. Whitelisting van opnames: Gebruikers kunnen specifieke walletadressen instellen waaruit opnames zijn toegestaan. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe, omdat opnames alleen naar vooraf goedgekeurde adressen kunnen worden verzonden.
 7. Veiligheidsbewustzijn: HitBTC moedigt gebruikers aan om bewust te zijn van beveiligingsrisico’s, zoals phishing-aanvallen. Gebruikers worden aangespoord om geen gevoelige informatie te delen en alleen officiële communicatiekanalen te gebruiken.

Het is belangrijk op te merken dat geen enkele beveiligingsmaatregel 100% garantie biedt tegen alle mogelijke bedreigingen. Gebruikers worden aangeraden om zelf ook verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen veiligheid door sterke wachtwoorden te gebruiken, 2FA in te schakelen, verdachte activiteiten te melden en op de hoogte te blijven van beveiligingsaanbevelingen van het platform. Als je van plan bent om gebruik te maken van HitBTC of een andere cryptocurrency-beurs, is het verstandig om jezelf goed te informeren over hun beveiligingsmaatregelen en beste praktijken voor veilig handelen en beheren van je accounts.

6. Crypto kopen bij HitBTC:

Bij HitBTC kun je cryptocurrencies kopen door een account aan te maken, geld te storten en vervolgens te handelen op het platform. Hier is een algemeen overzicht van hoe je cryptocurrencies kunt kopen bij HitBTC:

 1. Account aanmaken: Als je nog geen account hebt bij HitBTC, moet je er een aanmaken. Dit kan doorgaans worden gedaan door je te registreren met een geldig e-mailadres en een wachtwoord. Zorg ervoor dat je sterke inloggegevens gebruikt en overweeg om 2-factor authenticatie (2FA) in te schakelen voor extra beveiliging.
 2. Verifieer je identiteit (indien nodig): Afhankelijk van de regels van de beurs en de regelgeving in jouw rechtsgebied, kan het zijn dat je je identiteit moet verifiëren voordat je geld kunt storten en handelen.
 3. Geld storten: Nadat je account is aangemaakt en geverifieerd, moet je geld storten op je HitBTC-account. Dit kan doorgaans worden gedaan met behulp van cryptocurrencies die je al bezit of met fiatgeld via betaalmethoden zoals bankoverschrijvingen, creditcards of andere beschikbare opties.
 4. Navigeer naar de handelspagina: Nadat je saldo is opgeladen, kun je naar de handelspagina van HitBTC gaan. Hier kun je de cryptocurrency kiezen die je wilt kopen en het handelspaar selecteren (bijvoorbeeld BTC/ETH, BTC/USD, etc.).
 5.  Plaats een bestelling: Op de handelspagina kun je kiezen tussen verschillende soorten orders, zoals marktorders (direct kopen tegen de huidige marktprijs) of limietorders (kopen tegen een door jou ingestelde prijs). Voer de details van je bestelling in, zoals het aantal eenheden dat je wilt kopen.
 6. Bevestig en voltooi de aankoop: Controleer alle details van je bestelling voordat je deze bevestigt. Als alles correct is, kun je de bestelling plaatsen. Bij marktorders wordt de transactie onmiddellijk uitgevoerd tegen de huidige marktprijs. Bij limietorders wordt de transactie uitgevoerd zodra de marktprijs de door jou ingestelde prijs bereikt.
 7. Controleer je accountbalans: Na het voltooien van de aankoop zou je de gekochte cryptocurrency in je accountbalans moeten zien verschijnen.

Het exacte proces kan variëren afhankelijk van de interface en functies van de beurs op het moment dat je handelt. Het is altijd een goed idee om vertrouwd te raken met het platform en eventuele handleidingen of tutorials te volgen die door HitBTC worden verstrekt. Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de handelskosten, opnamekosten en andere relevante informatie met betrekking tot het kopen en verhandelen van cryptocurrencies op het platform.

7. Contact opnemen met HitBTC:

Om contact op te nemen met HitBTC, kun je verschillende kanalen gebruiken om ondersteuning te krijgen of je vragen en problemen op te lossen. Hier zijn enkele manieren waarop je contact kunt opnemen met HitBTC:

 1. Ondersteuningspagina: Bezoek de officiële website van HitBTC en ga naar de “Support” of “Help” sectie. Hier vind je mogelijk antwoorden op veelgestelde vragen en nuttige informatie over het platform.
 2. Ticketsysteem: HitBTC heeft vaak een ticketsysteem waarmee je een ondersteuningsverzoek kunt indienen. Log in op je HitBTC-account, ga naar het ondersteuningsgedeelte en maak een nieuw ondersteuningsticket aan. Beschrijf je probleem of vraag in detail en wacht op een reactie van het ondersteuningsteam.
 3. Livechat: HitBTC biedt mogelijk een livechatfunctie waarmee je in realtime kunt communiceren met een lid van het ondersteuningsteam. Kijk op hun website om te zien of deze functie beschikbaar is en hoe je er toegang toe kunt krijgen.
 4. Social media: HitBTC is actief op verschillende sociale media platforms, zoals Twitter, waar je hun account kunt volgen en mogelijk via directe berichten contact kunt opnemen.
 5. E-mail: Ze bieden meestal ook een e-mailadres waar je je vragen en problemen kunt sturen. Dit kan worden vermeld op hun officiële website of in de ondersteuningssectie.

Bij het contact opnemen met de klantenservice is het belangrijk om geduldig te zijn, aangezien het tijd kan kosten voordat je een reactie krijgt. Zorg ervoor dat je alle relevante informatie verstrekt, zoals je gebruikersnaam, beschrijving van het probleem en eventuele bijbehorende details.

8. Aantal coins op HitBTC:

Het exacte aantal cryptocurrencies dat beschikbaar is op HitBTC kan variëren, aangezien nieuwe cryptocurrencies regelmatig worden toegevoegd en sommige mogelijk worden verwijderd. HitBTC staat erom bekend een breed scala aan cryptocurrencies en tokens aan te bieden voor handel. Bij mijn laatste update tot september 2021 waren er meer dan 800 cryptocurrencies vermeld op het platform. Dit aantal kan sindsdien zijn veranderd.

Om de meest actuele en specifieke informatie over het aantal beschikbare coins op HitBTC te krijgen, raad ik je aan om rechtstreeks naar de officiële website van HitBTC te gaan of hun handelsplatform te verkennen. Daar kun je een lijst vinden van alle cryptocurrencies die op dat moment beschikbaar zijn voor handel.

9. Geschiedenis van HitBTC:

HitBTC werd opgericht in 2013 en is een van de oudste cryptocurrency-beurzen in de branche. De exacte oprichters en locatie van de exchange lijken echter wat mysterieus te zijn, aangezien deze informatie niet openlijk beschikbaar is op hun website.

In de loop der jaren heeft HitBTC zich ontwikkeld tot een van de populaire cryptocurrency-uitwisselingen en heeft het een aanzienlijk handelsvolume en liquiditeit aangetrokken. Het platform staat bekend om zijn brede scala aan handelsparen, waaronder zowel veelgebruikte als zeldzamere cryptocurrencies en tokens.

Oorspronkelijk werd HitBTC geprezen om zijn geavanceerde handelsfuncties en tools, die tegemoetkwamen aan zowel beginnende handelaren als ervaren institutionele handelaren. Het platform heeft echter ook zijn deel van de controverse gekend, voornamelijk met betrekking tot beveiligingsproblemen, technische storingen en het ontbreken van volledige informatie over het bedrijf achter de uitwisseling.

Het is belangrijk op te merken dat terwijl HitBTC een van de vroegste spelers in de cryptohandel was en nog steeds actief is, er enige bezorgdheid is geuit door de cryptogemeenschap over de transparantie, beveiliging en algemene betrouwbaarheid van het platform. Voordat je besluit om op HitBTC te handelen, is het raadzaam om grondig onderzoek te doen naar de recente reputatie en het huidige status van de exchange.

10. Voor- en nadelen van HitBTC:

Voordelen:

 1. Ruime selectie van cryptocurrencies: HitBTC biedt een breed scala aan handelsparen, waaronder zowel bekende als minder bekende cryptocurrencies en tokens. Dit stelt handelaren in staat om toegang te krijgen tot verschillende markten.
 2. Geavanceerde handelsopties: Het platform biedt geavanceerde handelshulpmiddelen en functies die aantrekkelijk kunnen zijn voor ervaren handelaren, zoals stop-loss en take-profit orders, en verschillende grafieken en technische indicatoren.
 3. Liquiditeit: HitBTC heeft historisch gezien redelijke liquiditeit in termen van handelsvolume, wat betekent dat grote transacties doorgaans zonder al te veel prijsschommelingen kunnen worden uitgevoerd.
 4. API-ondersteuning: Voor handelaren die geautomatiseerde handelsstrategieën willen implementeren, biedt HitBTC een API die integratie met externe software mogelijk maakt.

Nadelen:

 1. Gebrek aan transparantie: Er is enige bezorgdheid geuit over het gebrek aan transparantie met betrekking tot de eigenaren en exploitanten van HitBTC, evenals hun locatie. Dit heeft bijgedragen aan twijfels over de betrouwbaarheid van het platform.
 2. Beveiligingsproblemen: In het verleden zijn er meldingen geweest van beveiligingsproblemen en hacks die de fondsen van gebruikers in gevaar hebben gebracht. Dit heeft het vertrouwen van sommige potentiële gebruikers in het platform geschaad.
 3. Gebrek aan regelgeving: HitBTC opereert mogelijk zonder duidelijke regelgevende licenties, wat een risico kan vormen voor gebruikers in termijn van juridische bescherming en naleving van regelgeving.
 4. Klachten en ondersteuning: Er zijn online klachten geweest over de klantenservice van HitBTC en de responstijden op verzoeken om hulp. Dit kan frustrerend zijn voor gebruikers die ondersteuning nodig hebben.
 5. Nieuwere alternatieven: Sinds de oprichting van HitBTC zijn er veel nieuwe cryptocurrency-beurzen opgekomen die geavanceerde functies, betere beveiliging en transparantie bieden.

11. Kosten bij HitBTC:

Bij HitBTC zijn er verschillende soorten kosten waarmee je rekening moet houden tijdens het handelen op het platform. Hier zijn enkele van de belangrijkste kosten:

 1. Handelskosten (Trading Fees): Dit zijn de kosten die in rekening worden gebracht telkens wanneer je een transactie uitvoert. HitBTC hanteert een zogenaamd “maker-taker” vergoedingsmodel. Makers zijn degenen die liquiditeit aan de orderboeken toevoegen door limietorders te plaatsen die niet onmiddellijk worden uitgevoerd. Takers zijn degenen die al bestaande orders uitvoeren door marktorders te plaatsen. De handelskosten verschillen voor makers en takers en zijn vaak afhankelijk van je handelsvolume in de afgelopen 30 dagen.
 2. Opnamekosten (Withdrawal Fees): Dit zijn de kosten die je moet betalen wanneer je cryptocurrency van je HitBTC-account naar een externe wallet wilt overmaken. De opnamekosten variëren afhankelijk van de specifieke cryptocurrency die je opneemt.
 3. Stortingskosten (Deposit Fees): HitBTC brengt doorgaans geen kosten in rekening voor het storten van cryptocurrency op je account. Echter, voor sommige minder gangbare cryptocurrencies kunnen er minimale stortingskosten van toepassing zijn.

Het is belangrijk op te merken dat de exacte kostenstructuur kan variëren afhankelijk van de huidige beleidsregels van HitBTC en de specifieke cryptocurrencies die je verhandelt of overmaakt. Deze kosten kunnen ook veranderen na verloop van tijd, dus het is aan te raden om altijd de officiële HitBTC-website te raadplegen voor de meest actuele informatie over kosten en vergoedingen.

12. Overige weetjes van HitBTC:

Hier zijn enkele interessante en nuttige weetjes over HitBTC:

 1. Lanceering: HitBTC werd gelanceerd in 2013 en is daarmee een van de oudste cryptocurrency-beurzen. Het heeft daardoor een aanzienlijke geschiedenis en ervaring in de cryptowereld.
 2. Handelsaanbod: HitBTC biedt een breed scala aan cryptocurrencies en tokens om te verhandelen. Je kunt handelen in veel populaire en minder bekende crypto’s.
 3. Geavanceerde handelsopties: Het platform richt zich voornamelijk op ervaren handelaren en biedt geavanceerde handelsopties zoals limietorders, stop-loss en take-profit functies.
 4. Liquiditeit: Als een van de oudere beurzen heeft HitBTC over het algemeen goede liquiditeit op zijn markten, wat betekent dat er voldoende handelsactiviteit is.
 5. Anoniem handelen: HitBTC staat anonieme handel toe, wat betekent dat je kunt handelen zonder je identiteit volledig te verifiëren. Dit kan echter afhangen van de specifieke diensten die je wilt gebruiken.
 6. Platforminterface: Het platform biedt een geavanceerde en technisch gerichte interface, wat nuttig kan zijn voor ervaren handelaren, maar mogelijk intimiderend kan zijn voor beginners.
 7. Beveiliging: HitBTC beweert geavanceerde beveiligingsmaatregelen te hebben geïmplementeerd, waaronder het gebruik van tweefactorauthenticatie (2FA), koude opslag voor fondsen en andere beveiligingsprotocollen.
 8. Ondersteuning: De klantenondersteuning van HitBTC is beschikbaar via e-mail en een support ticket-systeem. Het is belangrijk op te merken dat er in het verleden wel kritiek is geweest op de responstijden van de klantenservice.
 9. Regulering: Het is goed om te benadrukken dat HitBTC in het verleden enige controverse heeft gekend met betrekking tot regelgevingskwesties en het ontbreken van duidelijke informatie over de locatie en het team achter de beurs.

Zoals altijd is het bij het gebruik van elke cryptocurrency-beurs essentieel om uitgebreid onderzoek te doen en op de hoogte te blijven van de laatste beoordelingen en ervaringen van andere gebruikers voordat je besluit om te handelen op het platform.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN WAAR EN WELKE WALLET GEBRUIKEN TRADE OP EXCHANGE VERKOPEN WAT IS…