Skip to content
De informatie op onze website is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrencies. Het handelen in virtuele valuta brengt significante risico's met zich mee.

HitBTC is een groot cryptocurrency exchange platform. Waar je meer dan 323 coin kan verhandelen. Dus hier heb je een grote kans dat je de coin die je zoek vind. Omdat HitBTC veel verschillende coins aanbied zijn er ook genoeg gebruikers. HitBTC heeft een eigen online chat waar je met mede crypto leden kan praten (Engels). HitBTC bestaat sinds 2014.

Registeren

Klik hier om naar de pagina te gaan van HitBTC . Klik vervolgens op de knop ‘Register’ in de rechterbovenhoek.

Door op deze link te klikken, gaat u naar de registratiepagina, waar u de vereiste velden moet invullen.

Voer uw geldige e-mailadres in het veld ‘Email’ in. Uw e-mail is uw unieke ID op HitBTC. Als het eenmaal is gebruikt om een ​​account aan te maken, kan het niet worden gewijzigd.

Stel een wachtwoord in het veld ‘Password’ in. Houd er rekening mee dat uw wachtwoord sterk moet zijn, uit meer dan 8 tekens bestaat met hoofdletters, kleine letters en cijfers.

Na het invullen van alle velden, klik op ‘Regist’.

Je nieuwe account moet geactiveerd worden (dit is nodig om te bevestigen dat het e-mailadres dat je hebt opgegeven echt van jou is). Controleer uw e-mail – er is een bericht HitBTC.

Dit bericht wordt onmiddellijk na registratie verzonden, dus als je het niet binnen 2-5 minuten ontvangt, kijk dan in de spammap.

In deze e-mail vindt u een link om uw account te activeren. Druk op de link of kopieer deze naar de adresbalk van uw browser.

Je woord nu doorgelinkt naar de HitBTC-exchange. Uw account is nu actief, u kunt beginnen met handelen

Account beschermen

Blockchain-transacties zijn niet omkeerbaar. Het betekent dat zodra coin is verzonden, er geen manier is om ze terug te sturen of om de ontvanger te wijzigen .

Eerste deposit

Om een ​​storting te doen, opent u uw accountpagina, genereert en kopieert u uw adres en gebruikt u het om een ​​transactie bij een externe service aan te maken.

Storten – stap voor stap

1. Ga naar uw accountpagina of klik op de groene knop “Deposit” in de rechterbovenhoek van het hoofdvenster.

2. Zoek de valuta (gebruik het veld “Search” bovenaan) en druk op de knop in de kolom “Deposit”. Dit genereert uw portefeuilleadres.

3. Kopieer en plak dit adres op een externe service om een ​​transactie te starten. Bijv. Bitcoin Meester of andere brokers.

4. Kopieer en plak uw betalings-ID in een apart veld voordat u een transactie start (alleen voor bepaalde munten).

Betalings-ID

Sommige munten hebben extra identificatievelden die over het algemeen Betalings-ID worden genoemd (bijvoorbeeld DestinationTag voor XRP, Message for XEM).

Belangrijk : vergeet niet dat elk item in uw account een apart uniek adres heeft. Het is niet mogelijk om bepaalde munten succesvol naar het verkeerde adres te sturen, het geld kan voor altijd verloren gaan. Ik heb een aanbetaling naar een verkeerd adres gestuurd.

Ontvang uw aanbetaling

Zodra uw geld  op HitBTC staat, ziet u een openstaande transactie helemaal onderaan de accountpagina, in het gedeelte ‘Latest transactionss’.

Het geld wordt binnenkort weergegeven in uw account.

Blijf op de hoogte van uw gestorte gelden op de relevante rij op uw accountpagina.

Stort vertragingen

We houden onze software up-to-date, dus soms worden deposito’s tijdelijk stopgezet voor technisch onderhoud.

Om de status van stortingen van een bepaalde munt te weten, opent u de pagina Systeemstatus en ziet u de muntstatus in de eerste kolom “Deposito’s”. Rode kleur betekent dat uw aanbetaling kan worden vertraagd en doorkomt zodra de stortingen zijn ingeschakeld.

Trade

1. Zet uw geld over naar een handelsaccount.

Om te beginnen met handelen, zou u overboekingsfondsen van uw hoofdaccount naar uw handelsaccount nodig hebben. Druk op een blauwe pijl tussen de accounts. Geef het benodigde aantal op en klik op “Overdragen”.


2. Stel een bestelling in

Nadat uw munten zijn overgeschreven naar de handelsaccount, gaat u naar de handelsterminal , selecteert u een handelspaar in het gedeelte ‘Instrumenten’ en stelt u zich vrij om een ​​bestelling in te stellen.

Er zijn 4 soorten bestellingen beschikbaar: markt, limiet, stop, stoplimiet. Korte beschrijving van elk type is beschikbaar door de muisaanwijzer op het vraagteken te plaatsen.

Dit is hoe de inkoop van 0,1 BCH via marktorder op de BCH / ETH-markt eruit ziet.

Druk op “Kopen” om een ​​transactie uit te voeren.

De geschiedenis van uw transacties op de betreffende markt is beschikbaar in het gedeelte ‘Mijn bestellingen en transacties’ in de buurt. Houd er rekening mee dat uw geannuleerde en afgewezen bestellingen daar gedurende 24 uur worden getoond.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…

Deel deze pagina