Dutch Crypto Talk community regels

Gedragsregels Dutch Crypto Talk Community

Welkom bij de Dutch Crypto Talk Community! Om ervoor te zorgen dat iedereen een positieve en constructieve ervaring heeft, vragen we je om de volgende gedragsregels te respecteren. Het niet naleven van deze regels kan leiden tot waarschuwingen of uiteindelijk tot verwijdering uit de community.

 1. Respect en Vriendelijkheid: We verwachten dat alle leden elkaar met respect behandelen. Ga vriendelijk en respectvol met elkaar om, ongeacht meningsverschillen.
 2. Geen Agressie of Beledigingen: Het is niet toegestaan om agressieve taal, beledigingen, haatvolle opmerkingen of persoonlijke aanvallen te gebruiken.
 3. Geen Spam of Zelfpromotie: Het spammen van berichten, advertenties of het promoten van persoonlijke content of links is niet toegestaan, tenzij dit relevant en waardevol is voor de community.
 4. Ongepaste Inhoud: Plaats geen NSFW-materiaal, grof taalgebruik, of inhoud die als ongepast kan worden beschouwd.
 5. Respect voor Privacy: Deel geen persoonlijke informatie van anderen zonder hun toestemming.
 6. On Topic Blijven: Houd de gesprekken gerelateerd aan cryptocurrencies en blockchain-technologie. Off-topic onderwerpen kunnen elders besproken worden.
 7. Beheerders Instructies Volgen: Volg altijd de instructies van de beheerders op. Als zij ingrijpen of wijzigingen aanbrengen, respecteer dan hun beslissingen.
 8. Geen Verspreiding van Misinformatie: Vermijd het verspreiden van onjuiste informatie, nepnieuws of geruchten. Baseer je bijdragen op feitelijke bronnen.
 9. Vragen Stellen: Wees welkom om vragen te stellen en ervaringen te delen, maar zorg ervoor dat je respectvol bent en anderen niet overweldigt.
 10. Hulpvaardigheid: Als je de mogelijkheid hebt om anderen te helpen, moedigen we je aan om dat te doen. Onze community is gebaseerd op wederzijdse steun en kennisdeling.

Onthoud dat we hier zijn om van elkaar te leren en een gemeenschap te creëren waarin iedereen zich welkom en gerespecteerd voelt. Laten we samenwerken om een positieve en informatieve omgeving te behouden!

Belangrijke Informatie over Crypto Scams:

 • Privéberichten en Beloftes: Als je privé benaderd wordt met mooie praatjes en beloftes, ga hier dan niet op in. Maak een screenshot, blokkeer de afzender en meld dit bij een groepsbeheerder. Geef nooit toegang tot je eigen accounts en stuur nooit geld of munten naar iemand die je niet kent.
 • Recovery Phrase: Als je een hardware wallet gebruikt, deel je 12 of 24 woorden herstelfrase nooit met iemand en voer deze nooit ergens in op internet. Leveranciers zullen hier nooit om vragen. Deze herstelfrase is bedoeld voor het herstellen van je hardware wallet als deze verloren raakt. Bewaar deze dus veilig!
 • Bekende Scam: Een bekende scam is het verzoek om een bepaalde hoeveelheid van een munt te sturen met de belofte van verdubbeling of meer van je investering. Dit is opnieuw een scam. Als je je munten verstuurt, ben je ze kwijt.

Bij vragen of als iets onbetrouwbaar lijkt, neem contact op met een groepsbeheerder. We staan klaar om te helpen!

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…