Regels community Dutch Crypto Talk

Welkom in de Dutch Crypto Talk (Telegram) community! Wij willen de gelegenheid geven voor iedereen om te praten en discussiëren met alles wat met crypto te maken heeft. Iedereen is welkom van jong en oud.

Onderstaand de regels van onze (telegram) community. Het niet houden aan deze regels kan resulteren in een permanente BAN.

1. Praat netjes, duidelijk en zonder CAPS. Discussies zijn prima maar het moet wel leuk blijven respecteer elkaar.

2. Referal links zijn NIET toegestaan en het delen van andere Telegram/chat groepen ook niet. Is er een vraag naar een bepaalde channel over welk onderwerp dan ook vraag aan deze persoon of je hem privé hiervoor mag benaderen.

3. Het promoten van je favoriete coin is toegestaan maar houdt dit beperkt tot relevante informatie. Ga niet spammen. Als mensen meer willen weten dan vragen of je ze privé mag benaderen.

4. Geen NSFW-materiaal en geen volgens de wet illegale praktijken.

Belangrijke informatie m.b.t scams in de crypto wereld:

Wordt je privé benaderd met mooie praatjes en beloftes ga hier niet op in. Maak een screenshot ,blokeer en meld dit bij een admin van de groep! Geef NOOIT iemand toegang tot je eigen accounts en stuur NOOIT geld of coins naar iemand die je niet kent.

Indien je een hardware wallet gebruikt: Je 12 of 24 woorden recovery phrase NOOIT aan iemand geven en NOOIT ergens invoeren op internet. De leverancier zal je hier ook NOOIT naar vragen. Deze recovery phrase is voor het herstellen van je hardware wallet indien deze verloren gaat. Veilig bewaren dus!

Een bekende scam is ook van stuur mij X aantal van een bepaalde coin dan krijg je je inleg x2 of meer terug. Dit is wederom een scam. Stuur je je coins dan ben je dit kwijt.

Indien er vragen zijn of vertrouw je iets niet benader dan een admin van onze groep.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…

Deel deze pagina