Gebruikers gids

Voorbereidingen/Tips
Maak een keuze waar en welke coin je wilt kopen. Koop je je cryptocurrency bij een broker dan is het vrij eenvoudig. Hier kan je tegenwoordig meerdere soorten cryptocurrency’s kopen. Wil je een cryptocurrency kopen die niet bij een broker te koop is dan komt er wat meer om de hoek kijken. Dan zal je een account moeten aanmaken bij een exchange waar deze gelist is. Lees hier meer.

Kopen/Verkopen
Wij zullen je stap voor stap uitleggen hoe je dit moet doen. Kies een handelaar uit waar jij je coin wilt kopen en we nemen je stap voor stap mee. Alle handelaren die hier staan gebruiken wij ook en weten dus dat het veilig en betrouwbaar is. Ook kan je bij alle met iDEAL betalen. Lees hier meer.

Trade op exchange
Tegenwoordig heb je tal van brokers en exchanges. Ze groeien als paddenstoelen uit de grond. En waar je voorheen bij de broker alleen Bitcoin kon kopen kan je nu vaak zo een 75 populaire altcoins kopen. Maar de markt telt nu meer dan 1800+ verschillende cryptocurrency. Dus er is een grote kans dat je gebruik wilt maken van een exchange. Elke exchange heeft zo zijn eigen voor en nadelen. Zoek eerst uit op welke exchange de coin of token staat die jij wilt hebben, bekijk dan op welke exchange het meeste volume is. Lees hier meer.

Waar en welke wallet gebruiken
Paper wallet, App wallet, Online wallet, Hardware wallet, om zo maar een paar type wallets te noemen.
Een van de veiligste manier voor het opslaan van je cryptocurrency is een hardware wallet. Dit is te zien als een USB stick waar je je cryptocurrency in kan bewaren. Wij gaan een aantal wallets behandelen en leggen de voor en nadelen uit. Lees hier meer.

Wat is…
Wat is Telegram of wil jij weten wat een bitcoin is? of heb je geen idee wat een blockchain is? of denk je bij jezelf wat betekenen al die crypto afkortingen? bekijk dan zeker deze pagina. Lees hier meer.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN/VERKOPEN TRADE OP EXCHANGE WELKE WALLET GEBRUIKEN WAT IS…