Deze pagina mist wat afbeeldingen wij zien hiermee bezig. Dit woord spoedig hersteld!

Coinmerce guide

Makkelijk, snel en betrouwbaar Dat zijn de speerpunten waarmee Coinmerce het voor iedereen mogelijk wil maken om in cryptocurrencies te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze innovatieve markt en technologie te kunnen investeren. Dat is met het lanceren van ons platform gelukt. Via Coinmerce is het mogelijk om in een ruim aanbod van cryptocurrencies te handelen, middels iDeal, GiroPay, Sofort, Online überweisen, Bancontact, Sepa, EPS en Coinmerce Coins. Om te kunnen investeren in cryptocurrencies heb je normaal gesproken wallets en private-keys nodig. Bij Coinmerce zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor je met euro’s in plaats van Ethereum of Bitcoin kan investeren. Het proces is zo simpel mogelijk gehouden, waardoor het mogelijk is om met drie klikken op de knop te kunnen handelen. Cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Dat is waar Coinmerce naar streeft en zich 24 uur per dag, 7 dagen per week voor inzet!

* 130+ verschillende cryptocurrency’s * Geen software nodig
* Betalen via iDeal * U hoeft geen blockchain te downloaden
* Portfolio * Snel inzicht in winst en verlies
* Wallet integratie * Direct verkopen
* NL app voor handelen * Nederlandse support chat
 
Registreren en inloggen

Klik hier om naar de website van Coinmerce toe te gaan.


Vul hier u gegevens in. Vergeet niet de algemene voorwaarden door te lezen en te accepteren.


Klik nu op OK en open je e-mail


In de e-mail vind je een link om je registratie te bevestigen en af te ronden.


Nu je een account heb aangemaakt kan je inloggen


Voer hier je e-mail en wachtwoord in die je net bedacht hebt.

Veiligheid instellingen FA2
Veiligheid (TIP AANZETTEN!)

2FA is een extra beveiliging waarvoor niet alleen een wachtwoord en gebruikersnaam vereist zijn, maar ook iets dat alleen de gebruiker ter beschikking heeft. Het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord samen met een stuk informatie dat alleen de gebruiker kent, maakt het moeilijker voor potentiële indringers om toegang te krijgen en de persoonlijke gegevens of identiteit van die persoon te stelen.


Ga naar instellingen en selecteer Veiligheidsinstellingen


Zet uw 2FA aan voor extra bescherming van uw account! Klik op het schuifje en doorloop de stappen.

Bank verificatie
Om uw bankrekening te verifiëren vragen wij u om een klein bedrag over te maken. Uw bankrekening moet een privé bankrekening zijn! Kies een betaaloptie om door te gaan (betalingsmethoden voor verificatie zijn beperkt).

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland, ondersteund de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank and Van Lanschot Bankiers.

Sepa

Traditionele bankoverschrijving. Door de invoering van SEPA (Single Euro Payments Area) hebben we 1 Europese betaalmarkt met uniforme betaalproducten. Geen aparte regels meer per land, maar voor elk land dezelfde richtlijnen.

Bancontact

Dit is de meest populaire betaalmethode in België. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.

GiroPay

Dit is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Sofort

In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Ondersteund banken in de volgende landen; Oostenrijk, Belgie, Zwitserland, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Online überweisen

Dit is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

EPS

Electronic Payment Standard (EPS) is de meest gebruikte online betaalmethode in Oostenrijk. Deze betaalmethode is te vergelijken met de populariteit van het online betaalmiddel iDEAL in Nederland. Net als bij iDEAL hoeven consumenten niet te registreren bij EPS en kunnen zij betalen via hun vertrouwde online bankomgeving.

Coinmerce Coins

1 Coinmerce Coin staat altijd gelijk aan €1,- en biedt daarmee handelaren de mogelijkheid hun rendement veilig te stellen. Wanneer je besluit een betaling te voltooien met CC dan betaal je daar geen transactie kosten over en wordt tevens de transactie tijd verminderd. CC’s bieden voor elke Coinmerce gebruiker voordelen. Echter ligt het meeste voordeel bij handelaren die veel kopen en verkopen op Coinmerce. Dit omdat zij snel en tegen zo min mogelijk kosten willen kunnen handelen.

Euro's storten en Bitcoins kopen


Selecteer de coin en het bedrag dat u wilt kopen.


Selecteer uw betaalmethode en voltooi het proces.


Wij kiezen nu even voor ideal dit is  gemakkelijk en snel.


Klik nu op betaal en u heeft Bitcoins gekocht.


Je ontvangt de munten nu in je wallet.


Je munten staan nu in je wallet.

Munten verkopen


Voor je aantal munten in die je wilt verkopen en klik op de knop verkopen.


Klik nu op het blauwe pijltje en daarna op verkopen.


Klik nu op verkopen.


Uw gaat nu bitcoins verkopen deze worden omgezet naar Coinmerce coins.

Nieuwe munten kopen of uitbetalen

Je munten worden verkocht voor Coinmerce Coins. 1 Coinmerce Coin is € 1,00
Optie 1 Gebruik Coinmerce Coins om nieuwe munten te kopen.
Optie 2 Coinmerce Coins verkopen voor Euro’s, deze worden overgebracht naar uw geverifieerde bankrekening.
Druk nu op het pijltje 


Kies hier hoeveel je wilt verkopen.


Geef aan hoeveel u wilt overmaken naar uw bankrekening en druk op verzenden. Klik nu op OK en het wordt direct naar u overgemaakt.

Youtube

Registeren & Verifieren (ENG)

Kopen & Verkopen(ENG)

Contact

Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met Coinmerce op. De klantenservice is op werkdagen 24/7 bereikbaar met een respons tijd van 2 uur. 

E-mail
 
Whatsapp
+31657318013
 
Facebook
 
Twitter
 
Telegram

Review
Wil jij weten wat anderen over Coinmerce denken lees de reviews door.
Gebruik je zelf al Coinmerce dan waarderen we het als jij een review achter laat!
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dutch Crypto Talk
Average rating:  
 0 reviews

Bovenstaande handleiding komt deels van Coinmerce.

VOORBEREIDINGEN/TIPS KOPEN WAAR EN WELKE WALLET GEBRUIKEN TRADE OP EXCHANGE VERKOPEN WAT IS…

 

Deel deze pagina