Coinmerce

Makkelijk, snel en betrouwbaar Dat zijn de speerpunten waarmee Coinmerce het voor iedereen mogelijk wil maken om in cryptocurrencies te handelen. Coinmerce vindt namelijk dat het voor iedereen eenvoudig en toegankelijk moet zijn om in deze innovatieve markt en technologie te kunnen investeren. Dat is met het lanceren van het platform gelukt. Via Coinmerce is het mogelijk om in een ruim aanbod van cryptocurrencies te handelen, middels iDeal, GiroPay, Sofort, Online überweisen, Bancontact, Sepa, EPS en Coinmerce Coins. Om te kunnen investeren in cryptocurrencies heb je normaal gesproken wallets en private-keys nodig. Bij Coinmerce zijn vrijwel alle processen geautomatiseerd, waardoor je met euro’s in plaats van Ethereum of Bitcoin kan investeren. Het proces is zo simpel mogelijk gehouden, waardoor het mogelijk is om met drie klikken op de knop te kunnen handelen. Cryptocurrency toegankelijk maken voor iedereen. Dat is waar Coinmerce naar streeft en zich 24 uur per dag, 7 dagen per week voor inzet!

* Meer dan 200 verschillende cryptocurrencies * Staking aanzetten
* Meerdere betalingsmogelijkheden o.a iDeal * Bot trading van Coinmerce
* Al vanaf €10,- handelen * Snel inzicht in winst en verlies
* Wallet integratie * Fysieke winkel
* NL app voor trading * Nederlandse support chat
 
Registreren en inloggen

Klik hier om naar de website van Coinmerce toe te gaan.

1. Open de Coinmerce website of applicatie. Kies ervoor om een nieuw account aan te maken. Vul het registratieformulier in met onder andere je: voornaam, achternaam, geboortedatum, e-mail, nationaliteit en land van verblijf. Controleer of de gegevens juist zijn en overeenstemmen met de gegevens op je bankrekening en identificatiedocument voor een vlotte verificatie naar niveau 1 en 2. Tot slot, zorg ervoor dat je een moeilijk wachtwoord aanmaakt en accepteer de Algemene Voorwaarden.

2. Voltooi de registratie door te klikken op de link in de e-mail die naar je e-mailadres wordt gestuurd. Je account is nu aangemaakt. Log in met je e-mailadres en wachtwoord.

Veiligheidsinstellingen 2FA
Veiligheid (TIP AANZETTEN!)

Alle gebruikers van Coinmerce dienen de veiligheid van hun account serieus te nemen. Het beveiligen van je account doe je door gebruik te maken van een sterk wachtwoord, 2FA te activeren en alert te zijn op phishing en scammers. Hoewel het beveiligen van Coinmerce en de beheerde fondsen onze hoogste prioriteit is, raden wij gebruikers altijd aan om grote bedragen cryptocurrencies op te slaan op een persoonlijke hardware wallet zoals een Ledger of Trezor.

Bank verificatie
Om uw bankrekening te verifiëren vragen wij u om een klein bedrag over te maken. Uw bankrekening moet een privé bankrekening zijn! Kies een betaaloptie om door te gaan (betalingsmethoden voor verificatie zijn beperkt).

iDeal

De meest gebruikte betaalmethode in Nederland, ondersteund de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Sepa

Traditionele bankoverschrijving. Door de invoering van SEPA (Single Euro Payments Area) hebben we 1 Europese betaalmarkt met uniforme betaalproducten. Geen aparte regels meer per land, maar voor elk land dezelfde richtlijnen.

Bancontact

Dit is de meest populaire betaalmethode in België. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk.

GiroPay

Dit is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

Sofort

In tegenstelling tot een normale overboeking hoeft de klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Ondersteund banken in de volgende landen; Oostenrijk, Belgie, Zwitserland, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Online überweisen

Dit is een veel gebruikte betaalmethode in Duitsland. Het maakt gebruik van meer dan 1.500 Duitse banken, waardoor het een vertrouwde betaalmethode is onder Duitse klanten.

EPS

Electronic Payment Standard (EPS) is de meest gebruikte online betaalmethode in Oostenrijk. Deze betaalmethode is te vergelijken met de populariteit van het online betaalmiddel iDEAL in Nederland. Net als bij iDEAL hoeven consumenten niet te registreren bij EPS en kunnen zij betalen via hun vertrouwde online bankomgeving.

Coinmerce Coins

1 Coinmerce Coin staat altijd gelijk aan €1,- en biedt daarmee handelaren de mogelijkheid hun rendement veilig te stellen. Wanneer je besluit een betaling te voltooien met CC dan betaal je daar geen transactie kosten over en wordt tevens de transactie tijd verminderd. CC’s bieden voor elke Coinmerce gebruiker voordelen. Echter ligt het meeste voordeel bij handelaren die veel kopen en verkopen op Coinmerce. Dit omdat zij snel en tegen zo min mogelijk kosten willen kunnen handelen.

Euro's storten en Bitcoins kopen

Ga naar het startscherm. Kies een van de 200 verschillende cryptocurrencies, voer het bedrag in dat je wilt kopen en selecteer kopen. Selecteer in het volgende scherm de gewenste betaalmethode. Voltooi de betaling en je ontvangt de cryptocurrencies spoedig.

Munten verkopen

De makkelijkste manier om je cryptocurrency te verkopen is door naar je wallet te gaan, de cryptocurrency te selecteren en op verkopen te klikken. Je kunt ervoor kiezen om het hele bedrag of slechts een deel ervan te verkopen. De Euro waarde van je verkooporder zal in de vorm van Coinmerce Coins aan je account worden toegekend. Gebruik deze om nieuwe cryptocurrencies te kopen of verkoop deze om de Euro-waarde naar je bankrekening over gemaakt te krijgen.

Contact

Mocht u er toch niet uitkomen, neem dan even contact met Coinmerce op. De klantenservice is op werkdagen 24/7 bereikbaar met een responstijd van 2 uur. 

E-mail
Whatsapp
+31657318013
Facebook
Twitter
Telegram

VOORBEREIDINGEN/TIPS  KOPEN/VERKOPEN  TRADE OP EXCHANGE  WELKE WALLET GEBRUIKEN  WAT IS…