Mijn naam is Maddie: een Nederlandse cryptotrader en ik zou je graag meenemen op mijn cryptotrading-reis.

Zeven jaar geleden werd ik enthousiast over Bitcoin, Cryptocurrencies en vooral het in kaart brengen. Ik werd verliefd op de grafieken, maar daarnaast ben ik nog steeds super enthousiast over wat de cryptocurrencies ons in de nabije toekomst zullen brengen. Ik voel me vereerd deel uit te maken van de revolutie en wil je graag meenemen op deze reis. Binnen dit groeiende crypto-universum valt er nog zoveel te leren en ik wil dit delen met iedereen die geĂŻnteresseerd is in (handels) cryptocurrencies.

Groetjes,
Maddie


Misss Bitcoin

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, artikelen en YouTube video’s? Abonneer je dan op onze push-berichten op Telegram of Twitter.
Heb je vragen of wil je in contact komen met andere crypto fanaten join dan onze  Telegram chat!